facebook pixel

Ljubljana okolica, Brezovica

75.000 €
= 1.059 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 70.8 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 634 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1965
  • date_rangeAdaptacija: 2018
  • reorderEner. izk. F
  • codeŠifra: PP464213RD

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Terasacheck Balkon

Podroben opis nepremičnine

Pozdravljeni,

v zavetju smrekovih in borovih gozdov Rakitniške planote znane po edinstveni blagodejni klimi za obolenja dihal in le pol ure vožnje iz Ljubljane, vam na odlični mirni lokaciji  primerni za umirjen oddih in počitek predstavljamo delno opremljen počitniški objekt.

Kje: Rakitna.

Počitniški objekt se nahaja v bližini Rakitnškega jezera in Hotela Rakitna ter po podatkih  GURS obsega 70,8 m2, od tega 56,6 m2 uporabnega dela površine, k objektu spada parcela v  obsegu 634 m2. Sestoji iz manjše kleti, pritličja in mansarde ter obsega predsobo, iz katere se takoj na desno nahaja manjša kopalnica, iz predsobe pridemo v večji dnevni osrednji prostor s kaminom na drva in manjšo pečjo, po tleh je položena keramika, iz predsobe vodi prostor v ločeno manjšo kuhinjo, v mansardi se nahaja še en prostor, namenjen za spalnico, iz katere vodijo vrata na manjši leseni balkon, ob objektu zunaj se nahaja manjša prijetna terasa.

Objekt zgrajen leta 1965  se prodaja delno opremljen,  v juniju 2018 je bil skupaj z okolico delno renoviran. Pred vhodom in ob objektu so bile zamenjane  lesene talne obloge z betonskimi pralnimi ploščami, odstranila so se drevesa, objekt se je na zgornjem vhodnem delu zaščitil s škarpo, uredil se je parkirni prostor za enega oz. dva avtomobila,  na sprednjem vhodnem delu stavbe je bila pobarvana fasada, v notranjosti so bile prepleskene vse stene in stropovi v beli barvi, prav tako vsa lesena okna in polkna, na sprednji strani pri vhodu hiše je bila izvedena drenaža. V urejanju je tudi menjava oz. vgradnja novega  kopalniškega PVC okna v beli barvi, za zaščito se bo na škarpi na sprednjem zgornjem vhodu  ob cesti postavila tudi umetna ali naravna ograja. 

Na objektu je potrebno urediti še priklop na elektriko in vodo, pri čemer priključki za elektriko že so, tako, da je potrebno urediti zgolj ponoven priklop, za namene komunalnih priključkov je potrebno urediti izkop in napeljati cevi do priključkov.

Ob objektu se nahaja manjša lopa, v spodnjem delu se nahaja manjši kletni prostor, potreben prenove.

Objekt je primeren za počitniško bivanje kot tudi za morebitno investiranje oz. oddajanje. Ker se prodaja delno opremljen in je potreben še manjših renovacij ( leseno stopnišče, ki vodi v masardo, električna stikala, morebitno dodatno urejanje okolice) ima veliko potenciala še za dodatno ureditev po lastnih željah.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo. 

Vredno ogleda in nakupa!

PP: Kupec nosi stroške posredovanja v višini 2%+ddv. 

Lep pozdrav, Renata

Hiter kontakt

Renata Damiš

Atrium nepremičnine d.o.o.