facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Divača

410.000 €

Splošno

 • date_rangeZgrajeno: 1815
 • date_rangeAdaptacija: 2001
 • reorderStanje: Obnovljeno
 • codeŠifra: 1846

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Prodamo hostel v Matavunu - v neposredni bližini Škocjanskih jam

  DIVAČA okolica – MATAVUN; v neposredni bližini Škocjanskih jam, v objemu narave, prodamo lep hostel s šotoriščem, v skupni neto izmeri 203,50m2, na parcelah skupne velikosti 1.573m2. Stavba je bila zgrajena l. 1815, prenovljena l. 2001. Hostel zajema: klet, v pritličju: teraso s pergolo, točilnico (prostor za kadilce), jedilnico (prostor za nekadilce), wc za goste (M+Ž), kuhinjo, vežo,  restavrirano ognjišče, servisni del s prostori za zaposlene (pralnico, likalnico, shramba čistil in perila, ipd.), notranje stopnice vodijo v 1.nad., kjer so 4 sobe (2-, 4- in 6 posteljne) s kopalnicami. Hostel ima gradbeno in uporabno dovoljenje. Za hostlom je parcela (901m2), na kateri je možno urediti šotorišče (imajo dovoljenje).  

  Ogrevanje na CK na pelete in plin, sanitarna voda na toplotno črpalko, v vsaki sobi kombinirana klima. EI v izdelavi. Z.K. urejeno, brez bremen.  Vabljeni! 

  Cena: 410.000EUR                                                                                                                          Št.:1846

  Hiter kontakt

  Adria nepremičnine

  Adria nepremičnine

  Morda bi vas zanimalo tudi: