facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Vodnjan

590.000 €
= 2.837 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 208 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 7330 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1900
 • date_rangeAdaptacija: 2000
 • reorderStanje: Obnovljeno
 • reorderOpremljenost: Opremljeno
 • reorderEner. izk. Ni potrebna (334. člen EZ-1)
 • codeŠifra: PH00104ZS

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Atrijcheck Terasacheck Parkirišče
 • Priključki
  check Greznicacheck Kabelski priklj.
 • Ogrevanje
  check Drvacheck Elektrika
 • Luksuz
  check Lep razgledcheck Bližina naravecheck Zelo sončno

Podroben opis nepremičnine

manjše naselje v bližini morja

Posredujemo pri prodaji tipičnega istrskega posestva, na katerem stoji popolnoma obnovljena kamnita istrska hiša (leta 2000), grajena z lokalnimi materiali. Prenova je potekala v skladu z vsemi posebnostmi, ki so značilne za kraj kjer se predmet prodaje nahaja. Brez nepotrebnih dodelav, razširitev v nekem drugačnem stilu. Objekt je v neposredni bližini lokalnega trga z vodnjakom, okoliške hiše so v zelo veliki večini vse kamnite, vzdrževane, redko katera bi potrebovala prenovo. Pred samo hišo je urejen prostor z letno kuhinjo in kaminom, velika kamnita vrtna miza za katero lahko sedi tudi 12 ljudi, vse pa skrito v gosti senci trte - v varnem zavetrju same hiše in ograjenega dela dvorišča pred hišo. Za hišo se nahaja ogromna parcela na kateri je kar 500 m2 oljčnega nasada ter slabih 7.000 m2 travnika, prostora za njivo ali podobno. Seveda je celotno zemljišče ograjeno s kamnito ograjo, tipično za istrsko okolje.

Iz priloženih tlorisov boste razbrali, da je veliko prostora za počitek, sobe so razporejene tako, da je možnost uporabe za dve družini (stari in mladi) pri čemer pa vsak dostopa samo do svojih spalnic in ne moti drugih stanovalcev. V samem pritličju je ogromna kuhinja z jedilnico, popolni toskanski stil dopolnjujejo tla, obložena z zemeljsko keramiko, kamnita okna s polknami, prostor pred hišo z ogromno jedilno mizo v senci trte. V pritličju je tudi kopalnica in sanitarije - vse prenovljeno leta 2000 - naravno zračenje. Sama prenova je zajela vse segmente hiše; tla, stene, stropove, inštalacije, streho, nosilce strehe, stavbno pohištvo in podobno. Oprema v hiši je ustrezna stilu hiše.

V bližji prihodnosti se obeta sprememba namembnosti zemljišča z opcijo, da bo gradnja dovoljena. Samega prostora je zelo veliko, tudi za ukvarjanje s turistično dejavnostjo kot je šotorjenje, kampiranje.... Na sami parceli je veliko sence, sadnih dreves in popolnoma prenovljeno gospodarsko poslopje - prostor za orodje ali ročna delavnica v približni izmeri 35 m2. 

Posestvo omogoča svojim lastnikom popolno diskretnost, mir in odmaknjenost od dnevnega stresa. Veliko prostora za izgradnjo bazena. Visoka, čez meter, kamnita istrska ograja okoli celega zemljišča, nudi občutek varnosti in lepo zaokrožuje razgled po parceli. Dostop do hiše je iz dveh smeri, z avtom seveda, pri čemer lastniki dostopajo z zadnje strani kjer imajo urejeno parkirno mesto.

Objekt je priklopljen na elektro omrežje, možnost telefona. V objektu razpeljana vodovodna inštalacija je priklopljena na cisterno, v kratkem bo v naselju zgrajeno vodovodno omrežje - podpisi in soglasja so že zbrani, kanalizacijska napeljava po hiši je priključena do greznice. Streha je iz glinene Kanalice, alu žlebovi, fasada iz kamna, ogrevanje je po razpeljanem sistemu centralne kurjave po hiši - peč na trda goriva, stavbno pohištvo je iz kamna in lesa.

Oddaljenost do plaže je 1,5 km, do trgovine 3 km, do zdravstvenega doma in centra Vodnjana 7 km, do uvoza na avto cesto pa 6 km. Iz Ljubljane do parcele je točno 196 km razdalje.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec povrne prodajalcu polovični strošek posredovanja v višini 2% dosežene pogodbene cene + ddv.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) nam je že drugo leto zapored podelila CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Hiter kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: