facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Hrvaška, Brtonigla

260 €/m2

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 7860 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 7860 m2
  • codeŠifra: PZ00036ZS

Podroben opis nepremičnine

Vrhunska lokacija za novo naselje

Posredujemo pri prodaji 7.860 m2 velikega zemljišča za stanovanjsko-poslovno gradnjo (apartmaji). Parcela je ravna, 150 m od morja. Vsa komunalna infrastruktura v neposredni bližini, meji na parcelo, ki je predmet prodaje. Razpoložljiva dokumentacija iz katere je razvidno kaj je možno graditi. Prodajalec se zaveže aktivno sodelovati pri urejanju dokumentacije do pridobitve gradbenega dovoljenja. Kupec nosi vse stroške, ki odpadejo na promet z nepremičnino v R Hrvaški (davek, odvetnik, notar).

Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec poleg kupnine poravna polovični strošek prodaje v višini 2,44 % pogodbene vrednosti nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo. PRIDOBILI SMO CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Hiter kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: