facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Jugovzhodna Slovenija, Žužemberk

89.500 €
= 994 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 90 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 700 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2012
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderOpremljenost: Delno opremljeno
 • reorderEner. izk. V izdelavi
 • codeŠifra: PH00001ZS

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Terasacheck Parkiriščecheck Balkoncheck Vrt
 • Priključki
  check Telefoncheck Kabelski priklj.check Optikacheck Čistilna naprava
 • Ogrevanje
  check Elektrikacheck Drvacheck Kamincheck CK
 • Lega
  check Vzhodcheck Jug
 • Luksuz
  check Bližina naravecheck Zelo sončno

Podroben opis nepremičnine

V NASELJU BOMO GRADILI 12 SAMOSTOJNIH ENOT, KI BODO DOKONČANE IZKLJUČNO PO VAŠIH ŽELJAH.

Posredujemo pri prodaji zidanice - stavba za spravilo pridelka (bivalni vikend - to so slike že zgrajenega objekta, ker pa gre za tipsko gradnjo smo jih priložili zaradi vaše lažje predstave) katere gradnja se je začela v letu 2012, dokončuje se v letošnjem letu - notranjost. Gre za območje, ki je 7 km oddaljeno od Žužemberka (zdravstveni dom) in 3,5 km od naselja Dvor. Dostop do lokacije je makadam (sedaj kopljejo vodovod tako, da bo VODA na parceli nekje do novembra 2018), do asfalta je 100 m. Oddaljeno 3,5 km od glavne ceste Žužemberk - Novo mesto. Do trgovine, šole - osemletka je 3 km, postajališče šolskega avtobusa je oddaljeno 400 m, prevoz je urejen tudi za zaposlene. Lega je osončna, v smeri proti jugo vzhodu, sonce čez cel dan.

Predmet prodaje je zidanica z uporabno površino 90 m2 in zemljiščem v izmeri cca. 700 m2 neto, z urejenim dostopom do javne ceste (vpisana služnost prevoza in prehoda) s pridobljenim pravnomočnim gradbenim dovoljenjem, z elektriko (omarica na parceli), internetom, CATV, greznico - čistilno napravo, pripadajočim sadovnjakom in dvemi parkirnimi mesti. Keramika je že položena.

Objekt bo izdelan na ključ, kritina GOLOB STREŠNIK (betonski rdeč), ostrešjem in teraso, v PR bo betonska opeka, v mansardnem delu pa rdeča opeka, notranji ometi so gips plošče, fasada z izolacijo 10 cm; STIROPOR. Strošek barve fasade nosi kupec sam.

Poudarjamo, da je oddaljenost iz centra Ljubljane do predmeta prodaje 52 km. Gre za območje brez industrije v neposredni bližini, primerno za ljudi, ki bi na jesen življenja živeli v naravi za ceno ljubljanske garsonjere. Primerno tudi za družine z majhnimi otroci, ki se stiskajo v majhnih stanovanjih, stroškovno primerljivih z nepremičnino, ki je predmet prodaje, le da je na razpolago večja stanovanjska uporabna površina, lasten vrt in sadovnjak ter prostor za igranje.... 

Nepremičnina po tej ponudbi je pravno urejena, vpisana v ZK, prodajalec je pridobil pravnomočno GD za stavbo za spravilo pridelka. 

Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec poleg kupnine poravna polovični strošek prodaje v višini 2,44 % pogodbene vrednosti nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo. PRIDOBILI SMO CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Hiter kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.