facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Gorenjska, Kranj, Drulovka

720.000 €
= 1.743 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 413 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 819 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1985
 • date_rangeAdaptacija: 2003
 • reorderEner. izk. C
 • codeŠifra: AHDR

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Terasacheck Vrtcheck Atrijcheck Kletcheck Pokrito parkirišče
 • Ogrevanje
  check Plincheck CKcheck Kamincheck Klima
 • Luksuz
  check Klimacheck Savnacheck Fitnescheck Bazencheck Bližina naravecheck Zelo sončno

Podroben opis nepremičnine

V urejenem, prijetnem in mirnem naselju Drulovka v Kranju, prodamo prostorno, svetlo in izredno domišljeno atrijsko hišo.

 

Hiša je bila arhitekturno na novo skonstruirana leta 2003, kar pomeni, da so vsi prostori smiselno razporejeni in povezani.  

 

V pritličju hiše je velik dnevno bivalni prostor z jedilnico, kuhinjo in pralnico, hodnik, ki povezuje tri sobe, ter dve kopalnice in sanitarije. Iz vseh sob je možen dostop na teraso in atrij.

 

V nadstropju (mansardnem delu) je večja fitnes soba s kopalnico in prehodom v pokriti bazen, in zunanjo teraso, z zunanjimi stopnicami povezano s pritlično teraso.  To je bilo dograjeno leta 2014. Na drugi strani mansarde je velika spalnica z galerijo, garderobno sobo ter kopalnica s finsko savno, tuš kabino, masažno kadjo in WC-jem.

 

V hiši je vgrajeno veliko steklenih površin, kar omogoča dostop naravne svetlobe. Vgrajena velika panoramska stekla v pritličju nudijo prijeten kontakt z urejenim atrijem in vrtom, v mansardnem delu pa za to poskrbi velika površina svetlobnih strešnih oken. Za senčenje so vgrajene ročne notranje in zunanje žaluzije, v pritličju pa avtomatska senčila.

 

Na južni strani hiše je terasa z atrijem, zelenico, naravnim ribnikom, pokrito letno kuhinjo in ogrevanim rastlinjakom. Za zalivanje vrta je urejen talni centralni sistem, zanj pa se uporablja meteorna voda , ki se hrani v večjem zbiralniku.  

Na severni strani hiše je ograjeno dvorišče, do koder se dostopa z dveh dovoznih poti. Vgrajena so avtomatska dvokrilna vrata na JV in SZ strani. Garaža v kateri je prostora za tri avtomobile se nahaja pod bazenom (primerno tudi za parkiranje avtodoma). Na asfaltiranem dvorišču je možno parkirati dodatna osebna  vozila.

 

V hiši so vsi potrebni priključki (optika, alarmni sistem, vodni filtri).

Ogrevanje stanovanjske hiše je urejeno preko plinske peči, ki je locirana v mansardnem delu stavbe. Prav tako se preko te peči pripravlja topla sanitarna voda v zimskem času. V poletnem času se preklopi na sprejemnike sončne energije (cevni sončni kolektorji Viessmann) . Grelna telesa v kletnih prostorih so radiatorji, ostala nadstropja imajo talne konvektorje.  Kopalnice in sanitarije se ogrevajo preko talnega ogrevanja. Temperaturna regulacija je urejena preko stenskih termostatov. Hiša je v celoti klimatizirana s 6 samostojnimi inverterskimi klima postajami.V dnevni sobi se nahaja tudi kamin.

 

V bližini se nahaja postajališče avtobusnega mestnega prometa, trgovina, vrtec, šola.

Razdalja do centra Kranja je 4km, do Ljubljane 25 km, do letališča Jožeta Pučnika 11 km, do Bleda pa 30 km.

 

Za več informacij o ogledu  pokličite na številko 051/414-121 Primož

 

Hiter kontakt

Primož Troppan

NEPREMIČNINA d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: