facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Vrhnika

450.000 €
= 900 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 500 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 747 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1975
 • date_rangeAdaptacija: 2016
 • reorderStanje: Vzdrževano
 • reorderEner. izk. V izdelavi

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Parkiriščecheck Klet
 • Priključki
  check Kabelski priklj.check Optika
 • Ogrevanje
  check Plincheck Oljecheck Drva
 • Lega
  check Jugcheck Zahod

Podroben opis nepremičnine

Hiša samostojna

Posredujemo pri prodaji večje stanovanjske hiše, ki se nahaja v urejenem naselju, z asfaltnim dostopom in ulično razsvetljavo. Okolica hiše; urejen nadstrešek za parkiranje enega avta, tlakovano dvorišče za parkiranje dodatnih avtomobilov, urejena površina za počitek in druženje, s fontano in ribnikom ter lepim zelenjavnim vrtom. Razgledi so na okoliška hribovja, v neposredni bližini ni višjih objektov, naselje je večji del tipsko, z enako višino hiš v okolici, uvoz na dvorišče iz glavne ceste smer Vrhnika - Zaplana. Cela parcela je ograjena z visokim zelenjem tako, da uporabnikom zagotavlja popolno diskretnost.

Hiša je zgrajena leta 1975 (dimenzije 17 x 12 m), na podlagi gradbenega dovoljenja, po izgradnji je lastnik pridobil leta 2001 še uporabno dovoljenje. V vmesnem času so bile izvršene prenove in sicer: leta 2016 zamenjana, položena nova kritina Gerard, istega leta zamenjani žlebovi, vzidana nova protivlomna vrata PIRNAT leta 2016, istega leta so prebrusili in polakirali ves parket v hiši, zamenjali talne obloge v zgornji kuhinji. V letu 2010 pa so prenovili vodovodne inštalacije v celem prvem nadstropju in v spodnji kopalnici in vse odtoke. Istega leta so v zgornjem nadstropju prenovili vse elektro inštalacije. Leta 2010 so zamenjali vsa okna z novimi okni KLI Logatec, lesena in žaluzije. V fasado (Teranova) ni bilo nobenih posegov, je pa izolirana v debelini 5 cm z žganim kamnom.

Od priključkov je objekt priključen na: vodovodno, elektro in kanalizacijsko omrežje, možnost priklopa na mestni plin - priključek na parceli, CATV, internet - optika. Objekt se ogreva na kurilno olje in drva (skoraj nova peč - glej sliko).

Razporeditev prostorov (uprabne stanovanjske površine cca. 300 m2, razlika do neto tlorisne površine cca. 500 m2 pa predstavlja neizdelano podstreho, kletni in manipulativni prostori v hiši):

PRITLIČJE: cca. 90 m2 prostora za opravljanje poslovne dejavnosti, kurilnica, kopalnica s sanitarijami, kuhinja, soba za goste, spalnica, dve kleti in predprostor.

NADSTROPJE: velika kuhinja z jedilnico, dnevni prostor s kaminom in izhodom na skoraj 50 m2 terase, tri spalnice od katerih se ena uporablja kot pisarniški prostor, kopalnica s sanitarijami, predprostor s stopniščem.

MANSARDA: neizdelana, možna izdelava stanovanja velikosti cca. 100 m2.

Iz priloženih tlorisov boste razpoznali razporeditev prostorov, možne so številne prezidave ali povečanje stanovanjske površine v mansardnem delu hiše kjer je normalna stojna višina, pripeljani priključki, le fiksne stopnice je potrebno izdelati. V pritličnem delu je cca. 90 m2 prostora za opravljanje mirne poslovne dejavnosti, do sedaj je bil fitnes cca. 6 let. Sedaj se išče tudi najemnik, ker sta lastnika v letih in jima je hiša prevelika. Višina stropov v pritličju je 280 cm, kar je primerno za opravljanje poslovne dejavnosti.

Hiša je vpisana v ZK, ima gradbeno in uporabno dovoljenje, je brez bremen. Možnost vselitve po dogovoru. 

OPOZORILO: Hiša je slikana tudi s hišno številko in je ni težko najti. Namen objavljenih slik je, da morebitni interesenti dobijo bolj jasno predstavo in ne gre za povabilo, da sami zvonijo na vrata in vznemirjajo lastnika. O vsakem takem poskusu bomo obveščeni s strani lastnikov, ki želijo imeti vodene oglede v prisotnosti predstavnika nepremičninske družbe, ki ji zaupajo. Hvala za razumevanje.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec poleg kupnine poravna polovični strošek prodaje v višini 2,44 % pogodbene vrednosti nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo. PRIDOBILI SMO CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Hiter kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: