facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Jugovzhodna Slovenija, Metlika

79.000 €
= 191 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 414 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 472 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1880
  • reorderEner. izk. V izdelavi

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check CK

Podroben opis nepremičnine

Hiša, drugo

Posredujemo pri  prodaji stanovanjsko-poslovnega objekta tik ob glavni vpadnici v Metliko, v bližini središča naselja. Objekt je zgrajen leta 1880, prenovljen v letu 1946, ostale prenove pa so individualnega značaja, ker je vsak uporabnik, skladno s svojimi potrebami, prenavljal prostore, ki jih je zasedal. Nad poslovnim delom - izložbe so obrnjene na frekventno stran ulice, po celi sprednji strani objekta. Nad poslovnim delom so tri, med seboj popolnoma ločena stanovanja, dostop z zadnje strani objekta.

Hiša je primerna za vlagatelja, ki bi se ukvarjal z oddajo apartmajev, v  poslovnem delu pa bi hotel imeti storitveno dejavnost. Tik ob hiši je prostor za parkiranje namenjen uporabnikom objekta. V mansardnem delu je možnost ureditve dodatnih apartmajev.

Ponudbeni pogoj prodajalca: Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame obveznost plačila v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

SPOŠTOVANI, OBIŠČITE NAŠO NOVO SPLETNO STRAN. Izdelali smo jo izključno za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Hiter kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: