facebook pixel

Ljubljana

169.500 €
= 2.397 €/m2*
oglas za Projektiranje interierja

Projektiranje interierja

Celovita storitev

Svetujemo pri izbiri, načrtovanju, oblikovanju in izvedbi.

Izvedite več keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 70.71 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1940
  • date_rangeAdaptacija: 2017
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: 101143-113

Podroben opis nepremičnine

Iščete ugodno priložnost za nakup trosobnega stanovanja? Imate pri banki trenutno težavo pridobivanja kredita ? Prodamo  svetlo, mansardno trosobno stanovanje v neposredni bližini Centra Ljubljane z lepim razgledom na Ljubljano po sistemu najem za nakup.

Mirna lokacija omogoča enostaven dostop do bližnjega športno-rekreacijskega centra in parka Tivoli,  osnovne šole ter centra Ljubljane. V dobrih 10. minutah se lahko  sprehodite do mestnega starega jedra in reke Ljubljanice. Soseska z bližnjo novogradnjo stanovanjskega naselja pridobiva na vrednosti in udobnosti bivanja.

Večstanovanjska stavba ima prenovljeno streho in skupne prostore. Trenutno se prenavlja fasada in skupne prostore tako, da v prihodnje ni predvidenih nobenih večjih finančnih obremenitev za stanovalce.

Delno prenovljeno stanovanje sestavljajo:  vstopni hodnik, dve spalni sobi, kopalnica s toaleto in tušem, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter kletni prostor s shrambo. V stanovanju so bila zamenjana vsa okna in inštalacije. 

Ogrevanje stanovanja je urejeno preko toplovoda (daljinsko ogrevanje). V njem so  internetni, KTV, električni, vodni in kanalizacijski priključki. 

Lastnik stanovanja ima možnost uporabe skupne kolesarnice ter možnost najema garaže na dvorišču stavbe.

Pravno stanje in ZK sta urejeni ter brez bremen.

Pogoj za nakup je 20% polog za zavarovanje nakupa ter mesečna najemnina dve leti, ki se prišteje v kupnino. Po dveh letih se lahko najame kredit pri banki in poplača preostanek kupnine prodajalcu. Po končnem plačilu, kupec postane lastnik stanovanja. Prisrčno vabljeni na ogled.

Pogoj nakupa je, da kupec ob podpisu pogodbe plača stroške posredovanja agencije v višini 2% + DDV od prodajne cene.

Za dodatne informacije pokličite ali pišite na posredovan kontakt.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: