facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Dol pri Ljubljani, Beričevo

107.000 €
= 1.247 €/m2*
oglas za PODARI (SI) UMETNOST!

PODARI (SI) UMETNOST!

RAVNIKAR GALLERY SPACE

Galerija aktualne likovne produkcije

DARILNI BON keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 85.8 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1931
  • reorderStanje: Vzdrževano
  • reorderEner. izk. D

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Parkiriščecheck Klet
  • Ogrevanje
    check CK

Podroben opis nepremičnine

Stanovanje trisobno

SUPER INVESTICIJSKA PRILOŽNOST. Posredujemo pri prodaji tri sobnega stanovanja v dvo stanovanjski hiši (vpisano v ZK - brez bremen) - površina dela stavbe 85,80 m2 s pripadajočim zemljiščem pred hišo v izmeri cca. 75 m2 (prostor za parkiranje  Na objektu v katerem se stanovanje nahaja, so leta 1990 prenovili streho, leta 2011 so prenovili fasado. Nakup kot investicija - 5% letni donos, najemnik je redni plačnik. V KOLIKOR NE ŽELITE ODDAJATI, JE STANOVANJE VSELJIVO V ROKU 1 LETA (odpovedni rok, ker ima najemnik sklenjeno najemno pogodbo za nedoločen čas, v tem letu pa lahko normalno prejemate najemnino).

Dostop do stanovanja, ki se nahaja v visokem pritličju, je z dvorišča po petih stopnicah do vhodnih vrat. Dostop je ličen, delno odprt - arkade, kar daje hiši imenitnejši izgled. Kuhinja je bivalna, obrnjena proti potoku, prehodna v dnevno sobo iz katere se dostopa v obe spalnici. Seveda je možna predelava, z minimalno vloženimi sredstvi in sicer tako, da se sosedu izdela lasten dostop do zgornjega stanovanja (že izdelan načrt - zgornji sosed je soglasen z načrtom izvedbe), kar posledično pomeni, da se lahko uporabna površina poveča še za cca. 20 m2, ker bo imelo vsako stanovanje svoj, lasten dostop. Stanovanju pripada shramba v kleti (v naravi polklet - okna in naravno prezračevanje, oboki) in skupni prostor v katerem se nahaja kurilnica s cisterno - ogrevanje s kurilnim oljem.

Izvedena sanacija na skupnih delih stavbe: ojačitev zidov, sanacija kritičnih lesenih stropnikov, sanacija in predelava kritičnih delov ostrešja, strehe in dimnika, izvedba nove fasadne obloge s toplotnoizolativnim slojem. Etažiranje izvedeno, potrebna izdelava sporazuma o medseobjnih razmerjih in vpis izvedenega stanja v zemljiško knjigo. Elektro omarica zamenjana 2018 - avtomatske varovalke.

Stanovanje, ki je predmet prodaje, je zasedeno z najemnikom, ki plačuje profitno najemnino in ima sklenjeno najemno pogodbo za nedoločen čas (zagotovljena oddaja, ker so v hiši daljše obdobje, prej starši sedaj otroci, trenutna najemnina je 400,00 EUR mesečno).

V stanovanju so opremili kopalnico s sanitarijami, zamenjali okno v kuhinji in zamenjava elektro omarice letos. Je zelo lepo vzdrževano in snažno. Objekt ima lastno čistilno napravo. Priključen na elektro in vodovodno omrežje, internet Telekom Slovenije - 100 Mb/s.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec poleg kupnine poravna polovični strošek prodaje v višini 2,44 % pogodbene vrednosti nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo. PRIDOBILI SMO CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Hiter kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: