facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Dol pri Ljubljani, Beričevo

105.000 €
= 1.224 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 85.8 m2
 • expand_lessNadstropje: Visoko pritličje/1
 • date_rangeZgrajeno: 1931
 • reorderStanje: Vzdrževano
 • reorderEner. izk. D
 • codeŠifra: SP4721

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Parkiriščecheck Klet
 • Priključki
  check Telefoncheck Kabelski priklj.check Čistilna naprava
 • Ogrevanje
  check Olje
 • Lega
  check Severcheck Vzhodcheck Zahod
 • Luksuz
  check Lep razgledcheck Bližina naravecheck Zelo sončno

Podroben opis nepremičnine

Stanovanje trisobno

Posredujemo pri prodaji tri sobnega stanovanja v dvo stanovanjski hiši (vpisano v ZK - brez bremen, IZDELAN ELABORAT ETAŽNE LASTNINE IN PARCELACIJA PRIPADAJOČEGA ZEMLJIŠČA - VSE ŽE ODDANO NA PRISTOJNO GEODETSKO UPRAVO ZA IZDAJO ODLOČBE) - površina dela stavbe 85,80 m2 s pripadajočim zemljiščem pred hišo v izmeri 103 m2 (prostor za parkiranje dveh vozil in površina za igranje ali vrt). 

Na objektu v katerem se stanovanje nahaja, so leta 1999 prenovili streho, leta 2011 pa so prenovili fasado. 

Dostop do stanovanja, ki se nahaja v visokem pritličju, je z dvorišča po petih stopnicah do vhodnih vrat. Dostop je ličen, delno odprt - arkade, kar daje hiši imenitnejši izgled. Kuhinja je bivalna, obrnjena proti potoku, prehodna v dnevno sobo iz katere se dostopa v obe spalnici. Seveda je možna predelava, z minimalno vloženimi sredstvi in sicer tako, da se sosedu izdela lasten dostop do zgornjega stanovanja (že izdelan načrt - zgornji sosed je soglasen z načrtom izvedbe), kar posledično pomeni, da se lahko uporabna površina poveča še za cca. 20 m2, ker bo imelo vsako stanovanje svoj, lasten dostop. Stanovanju pripada shramba v kleti (v naravi polklet - okna in naravno prezračevanje, oboki) in skupni prostor v katerem se nahaja kurilnica s cisterno - ogrevanje s kurilnim oljem.

Izvedena sanacija na skupnih delih stavbe: ojačitev zidov, sanacija kritičnih lesenih stropnikov, sanacija in predelava kritičnih delov ostrešja, strehe in dimnika, izvedba nove fasadne obloge s toplotnoizolativnim slojem. . Elektro omarica zamenjana 2018 - avtomatske varovalke.

Stanovanje, ki je predmet prodaje, je zasedeno z najemnikom, ki plačuje profitno najemnino - najemnik je že v fazi iskanja varovanega stanovanja, ima enoletni odpovedni rok.

Objekt ima lastno čistilno napravo. Priključen na elektro in vodovodno omrežje, internet Telekom Slovenije - 100 Mb/s.

BREZ PLAČILA POSREDOVANJA ZA KUPCA. ZASTOPAMO PRODAJALCA.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo. 

PRIDOBILI SMO CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Hiter kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: