facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Srbija, Aranđelovac

27,0 €/m2
Kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 7714 m2

Podroben opis nepremičnine

Panoramski razgled nad naseljem

Zemljišče investicijsko tujina

Posredujemo pri prodaji zemljišča namenjenega gradnji turistično-hotelskega objekta z možnostjo postavitve dodatnih lesenih objektov (glambing, etno) v velikosti 7.714 m2, ki meji na območje narodnega parka – term (Bukovička banja) s kraljevimi vrelci. Ta kraj je znan po izviru mineralne vode Knjaz Miloš, termalnem turizmu, zelo popularnem lovskem turizmu, okoliških vinorodnih področjih. Do Beograda je samo 70 km. Ponudba je izredno zanimiva za tuje vlagatelje ali diasporo.

Predmet prodaje je geotehnično preiskan tako, da zemljišče, ki se prodaja predstavlja stabilno območje gradnje. Izviri podzemnih voda so na globini med 28 m – 52 m (Slatina). Na obstoječe zemljišče odpade cca. 21 EUR/m2 komunalnega prispevka ob predpogoju vplačila v enkratnem znesku. Glede na indeks izkoriščenosti je dovoljena gradnja KL + P + 3 v skupni površini cca. 15.000 m2 novo nastalih gradbenih površin. Športni tereni oz. bazeni ne zapadejo pod skupno površino dovoljene pozidave tako, da posledično ne vplivajo na gradnjo samega objekta.

Kot je razvidno iz same fotografije terena, gre za območje obdano z gozdovi in potokom z vseh treh strani. V smeri pogleda na sam Aranđelovac pa se predmet prodaje zliva v naselje eno stanovanjskih hiš, ki so lično grajene.

Dostop je asfalt, v neposredni bližini je elektrika, voda, kanalizacija in zemeljski plin.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec povrne prodajalcu polovični strošek posredovanja v višini 2% dosežene pogodbene cene + ddv.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) nam je že drugo leto zapored podelila CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Hiter kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: