facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Srbija, Aranđelovac

27,0 €/m2

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 7714 m2

Podroben opis nepremičnine

Zemljišče investicijsko tujina

Posredujemo pri prodaji zemljišča namenjenega gradnji turistično-hotelskega objekta z možnostjo postavitve dodatnih lesenih objektov (glambing, etno) v velikosti 7.714 m2, ki meji na območje narodnega parka – term (Bukovička banja) s kraljevimi vrelci. Ta kraj je znan po izviru mineralne vode Knjaz Miloš, termalnem turizmu, zelo popularnem lovskem turizmu, okoliških vinorodnih področjih. Do Beograda je samo 70 km. Ponudba je izredno zanimiva za tuje vlagatelje ali diasporo.

Predmet prodaje je geotehnično preiskan tako, da zemljišče, ki se prodaja predstavlja stabilno območje gradnje. Izviri podzemnih voda so na globini med 28 m – 52 m (Slatina). Na obstoječe zemljišče odpade cca. 21 EUR/m2 komunalnega prispevka ob predpogoju vplačila v enkratnem znesku. Glede na indeks izkoriščenosti je dovoljena gradnja KL + P + 3 v skupni površini cca. 15.000 m2 novo nastalih gradbenih površin. Športni tereni oz. bazeni ne zapadejo pod skupno površino dovoljene pozidave tako, da posledično ne vplivajo na gradnjo samega objekta.

Kot je razvidno iz same fotografije terena, gre za območje obdano z gozdovi in potokom z vseh treh strani. V smeri pogleda na sam Aranđelovac pa se predmet prodaje zliva v naselje eno stanovanjskih hiš, ki so lično grajene.

Dostop je asfalt, v neposredni bližini je elektrika, voda, kanalizacija in zemeljski plin.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec poleg kupnine poravna polovični strošek prodaje v višini 2,44 % pogodbene vrednosti nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo. PRIDOBILI SMO CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Hiter kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: