facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Žalec

130.000 €
= 1.040 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 125 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 299 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1978
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 201852

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check Plin

Podroben opis nepremičnine

Na odlični lokaciji med Celjem in Žalec, v Drešinji vas, vam v nakup lahko ponudimo enoto dvojčka. Stanovnajska hiša z zelenico vam ponuja mirno življenje v ne preveliki hiši, ki pa je kljub temu dovolj velika za večjo družino.


Hiša velikosti 125m2 vam v treh etažah ponuja pomožne in bivalne prostore. Zgrajena je bila leta 1978, vzdrževana in deloma obnavljana ša ves čas bivanja stanovalcev.

V prvi etaži se nahaja garaža, vhod, shrambe in prehod na drugi del hiše, kjer se nahaja zelenica.

V drugi etaži se nahaja stranišle, dnevna soba s kuhinjo in jedilnio in prehodom na zunanjp teraso, od koder se razprostira pogled nad polji proti Celju.

V tretji etaži se nahajats trenutno 2 spalnici, kopalnica ter ena graderobna soba, ki je lahko tudi manjša bivalna soba.

Ogrevanje je urejeno s pečjo na mestni plin (znamka Vaillant), v tetji etaži se nahaja klima, v drugo etaži se nahaja novi ventilacijski kamin (izveden je tudi nov dimnik), strešna kritina z izvedenim szračnim mostom je bila obnovljena leta 2000.

Ob hiši se nahaja zelenica, ki je dovolj velika za vrt, sadno drevje, orasno zasaditev in igro vaših otrok.


V bližinjih središčih Levec in Petrovče, se nahajajo vse potrebne storitve, v bližini pa je tudi AC priključek Celje - zahod in Žalec.


Za dodatne slike in slike notranjosti stanovanjske hiše pišite na e-mail: urh@center-nepremicnin.si


ŠE NISTE PREPRIČANI? Pokličite nas za dodatne informacije in brezplačni ogled - 040/453 725 - Urh ali nam pišite na: urh@center-nepremicnin.si. Zagotavljamo vam tudi brezplačno pravno varstvo in svetovanje pri izvedbi nakupa nepremičnine ter POPUST PRI IZVEDBI GEODETSKIH STORITEV. Hiter kontakt

Urh Klemen

CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.