facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Savinjska, Žalec

130.000 €
= 1.040 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 125 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 299 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1978
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 201852

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check Plin

Podroben opis nepremičnine

Na odlični lokaciji med Celjem in Žalec, v Drešinji vas, vam v nakup lahko ponudimo enoto dvojčka. Stanovnajska hiša z zelenico vam ponuja mirno življenje v ne preveliki hiši, ki pa je kljub temu dovolj velika za večjo družino.


Hiša velikosti 125m2 vam v treh etažah ponuja pomožne in bivalne prostore. Zgrajena je bila leta 1978, vzdrževana in deloma obnavljana ša ves čas bivanja stanovalcev.

V prvi etaži se nahaja garaža, vhod, shrambe in prehod na drugi del hiše, kjer se nahaja zelenica.

V drugi etaži se nahaja stranišle, dnevna soba s kuhinjo in jedilnio in prehodom na zunanjp teraso, od koder se razprostira pogled nad polji proti Celju.

V tretji etaži se nahajats trenutno 2 spalnici, kopalnica ter ena graderobna soba, ki je lahko tudi manjša bivalna soba.

Ogrevanje je urejeno s pečjo na mestni plin (znamka Vaillant), v tetji etaži se nahaja klima, v drugo etaži se nahaja novi ventilacijski kamin (izveden je tudi nov dimnik), strešna kritina z izvedenim szračnim mostom je bila obnovljena leta 2000.

Ob hiši se nahaja zelenica, ki je dovolj velika za vrt, sadno drevje, orasno zasaditev in igro vaših otrok.


V bližinjih središčih Levec in Petrovče, se nahajajo vse potrebne storitve, v bližini pa je tudi AC priključek Celje - zahod in Žalec.


Za dodatne slike in slike notranjosti stanovanjske hiše pišite na e-mail: urh@center-nepremicnin.si


ŠE NISTE PREPRIČANI? Pokličite nas za dodatne informacije in brezplačni ogled - 040/453 725 - Urh ali nam pišite na: urh@center-nepremicnin.si. Zagotavljamo vam tudi brezplačno pravno varstvo in svetovanje pri izvedbi nakupa nepremičnine ter POPUST PRI IZVEDBI GEODETSKIH STORITEV. Hiter kontakt

Urh Klemen

CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: