facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Vrhnika

180 €/m2

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 4.788 m2

Podroben opis nepremičnine

Oskrbovana stanovanja

OPIS

Zastopamo pri prodaji zemljišča v izmeri 4.788 m2, ki je namenjeno gradnji stanovanjskih stavb za posebne namene - varovana stanovanja. Lokacijsko je zemljišče vmeščeno na območju z odprtim razgledom v naravo a v neposredni bližini objektov, ki bodočim stanovalcem omogočajo popoln izkoristek njihovih uslug in storitev, ki so pomembne za lažje uživanje starosti. Več informacij boste prejeli osebno na sestanku.

Iz lokacijske informacije (urejanje z izvebenim načrtom OPPN, ki je že plačan) za gradnjo je razvidna bodoča višina objekta, ki je P + 2, tip objekta so ali visoki prostostoječi objekti (BP) ali visoki podolgovati objekti (BPo) oz. svojstveni objekti (C).

Osnovne informacije posredujemo z elektronsko pošto (uprava@real-go.eu), podrobnejše informacije pa izključno osebno na sestanku.

 

Kupec ne nosi stroška posredovanja, ker zastopamo naročitelja - prodajalca. 

SPOŠTOVANI, OBIŠČITE NAŠO NOVO SPLETNO STRAN, izdelali smo jo izključno za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Hiter kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: