facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
oglas za Zaljubljeni v detajle

Zaljubljeni v detajle

Različni stili in cenovni razredi.

Izjemna izbira svetovno priznanih izdelkov za dom.

Izvedite več keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 240 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 361 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1975
 • date_rangeAdaptacija: 2010
 • reorderStanje: Delno obnovljeno
 • reorderOpremljenost: Delno opremljeno
 • reorderEner. izk. E

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Kletcheck Parkiriščecheck Balkoncheck Vrt
 • Ogrevanje
  check CKcheck Olje
 • Lega
  check Vzhodcheck Zahod

Podroben opis nepremičnine

Hiša

Posredujemo pri prodaji samostojne hiše v Vodnikovem naselju. Hiša je bila zgrajena leta 1975, leži na zemljišču velikem 361 m2, grajena je v skladu z gradbenim dovoljenjem. Dostop do hiše je asfalt, parcela je v celoti ograjena, na vrtu je urejen prostor za druženje, piknike in posedanje, tudi v primeru slabega vremena, pod streho. Hiša ni v bližini AC ringa in ne v bližini Vodnikove ceste tako, da hrupa na vrtu ni zaznati. V okolici je veliko zelenja, urejeni vrtički sosedov.

Hiša je zgrajena kvalitetno, prostori so zračni, etažna površina je cca. 90 m2 kar omogoča dosti prostora, okna so lesena, kritina - betonski strešniki, ogrevanje je na kurilno olje - cistrerna v polkleti. Kljub dejstvu, da je hiša potrebna prenove tako zaradi spremenjenih standardov ogrevanja (možnost vgradnje toplotne črpalke, ki je bistveno cenejša za uporabo kot kurilno olje), materialov, ki so danes na razpolago in omogčajo boljši izkoristek in ugodje, je hiša sposobna za takojšnjo vselitev. Obe kopalnici in obe stranišči sta bili v celoti prenovljeni v letu 2010 - vodovodna inštalacija in odtoki, keramične ploščice in sanitarna keramika. Dejstvo pa je, da je objekt, za pričakovanja novega lastnika, potreben prenove tako, da pridobi sodobno nepremičnino na resnično dobri lokaciji, lokaciji, ki je oddaljena do vse potrebne družbene infrastrukture (pošta, trgovina, tržnica, šola, vrtec, banka, sprehajalne površine, otroška igrišča.....), manj kot tri minute hoda.

Razporeditev prostorov:

POLKLET: predprostor, kurilnica, shramba, soba za druženje - lovska soba, garaža, dostop v visoko pritličje,

VISOKO PRITLIČJE: predprostor, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, spalnica, kabinet, kopalnica, stranišče in dostop v nadstropje,

NADSTROPJE: predprostor, kuhinja z jedilnico, tri spalnice, kopalnica, stranišče,

MANSARDA: neizdelana, elektrika v mansardi, pohodna, kolenčni zid cca. 50 cm, višina v slemenu cca. 300 cm - možnost izdelave bivalnega prostora.

Hiša je vpisana v ZK in brez kakršnih koli bremen. Prodajalca razpolagata z mapo gradbenega dovojenja, ki je skladna z zgrajenim objektom, ki je predmet prodaje.

Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovično obveznost plačila opravljenega posredovanja kar predstavlja 2% od dosežene pogodbene cene + DDV.

SPOŠTOVANI, OBIŠČITE NAŠO NOVO SPLETNO STRAN, izdelali smo jo izključno za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Hiter kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: