facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Bled

690.000 €
= 222 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 3102 m2
 • codeŠifra: PZ01740B

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Bled,   Rečica,   stavbno  zemljišče ( zazidljiva parcela) v izmeri  3.102  m2  na  sončni  lokaciji,   le   1 km oddaljeni od Blejskega jezera  (Mala Zaka). 

  Zemljišče se nahaja v naselju Rečica,   ob Kolodvorski cesti. Meji  na  polja in  travnike,  ter  v nadaljevanju   gozdna zemljišča, ki  se  razprostirajo vse do Blejskega  gradu,  tako  je  lokacija     mirna,  v zelenem okolju.

  Zemljišče  meji na travnike (kmetijsko zemljišče I. kategorije), na katerem gradnja ni dopustna, kar zagotavlja tudi dolgoročno odprte  poglede na  zeleno naravo  ter  mirno okolje.

   Do Blejskega  jezera  je  le  nekaj minut  hoje,    za  sprehode  in  tek v naravi  pa  je   skrivnostni gozd Višc  prepleten s številnimi sprehajalnimi potmi, ki vodijo  do Blejskega  gradu  ter  do obale jezera. 

  Skupna površina zemljišča znaša 3.102 m2, je ravno in v celoti zazidljivo. Gradnja na območju se ureja z OPN Občine Bled. Po osnovni namenski rabi prostora je opredeljeno kot »stavbno zemljišče«. S podrobnejšo namensko rabo prostora pa se umešča v »stanovanjske površine za eno in dvostanovanjske stavbe (SSe)«, pri čemer se lahko do 50 % uporabne površine nameni oddajanju sob in apartmajev. Z urbanistično preverbo je ugotovljeno, da je lokacija odlična za gradnjo štirih ali petih samostojnih objektov. Oglasu so priloženi informativni prikazi možnih pozidav, ki se glede na želje kupca lahko dopolnijo ali spremenijo. 

  Lokacija in  različne  možnosti pozidave  so  odlična priložnost  za  investicijsko gradnjo  na Bledu,  kajti poleg  stanovanjskih površin je možna  tudi ureditev enot  za  turistično oddajanje.      

  Zemljišče se prodaja kot celota  -  možna pa  je tudi prodaja po  posameznih parcelah za gradnjo bodočih objektov,  za kar iščemo  zainteresirane kupce s katerimi bi se predhodno uskladila prostorska ureditev območja ob upoštevanju njihovih želja in dogovoril način komunalnega opremljanja,    z  možnostjo izgradnje  bodočega objekta.       

  Okvirna prodajna cena za posamezno parcelo v izmeri  med 500 m2 in 800 m2,  s  pripadajočo solastnino na dovozni cesti,    znaša  250 EUR/m2.

   Prodajalec   je  gradbeno podjetje,  ki  lahko  kupcem ponudi tudi kompletno inženiring storitev,   od priprave projektov,  do  izgradnje in  vselitve v  bodoče  objekte. 

  Prosimo  stranke, ki jih  nepremičnina zanima,  da za vse informacije pokličejo  našo  družbo Makler Bled d.o.o,,  obenem pa se bomo  lahko dogovorili za ogled nepremičnine.  Prosimo  stranke, naj  ne  ogledujejo nepremičnine sami,  ter brez predhodne najave.

  Hiter kontakt

  Makler Bled d.o.o.

  Makler Bled d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: