facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Bled

700.000 €
= 226 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 3102 m2
 • codeŠifra: PZ01740B

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Bled, Rečica - stavbno zemljišče (zazidljiva parcela) v izmeri  3.102  m2 s pridobljenim gradbenim dovoljenjem za gradnjo štirih stanovanjskih stavb,  na  sončni lokaciji,  le 1 km oddaljeni od Blejskega jezera  (Mala Zaka). 

  Zemljišče se nahaja v naselju Rečica,   ob Kolodvorski cesti. Meji  na  polja in  travnike,  ter  v nadaljevanju   gozdna zemljišča, ki  se  razprostirajo vse do Blejskega  gradu,  tako  je  lokacija mirna,  v zelenem okolju.

  Zemljišče  meji na travnike (kmetijsko zemljišče I. kategorije), na katerem gradnja ni dopustna, kar zagotavlja tudi dolgoročno odprte  poglede na  zeleno naravo  ter  mirno okolje.

  Do Blejskega  jezera  je  le  nekaj minut  hoje,    za  sprehode  in  tek v naravi  pa  je   skrivnostni gozd Višc  prepleten s številnimi sprehajalnimi potmi, ki vodijo  do Blejskega  gradu  ter  do obale jezera. 

  Skupna površina zemljišča znaša 3.102 m2, je ravno in v celoti zazidljivo. Gradnja na območju se ureja z OPN Občine Bled. Po osnovni namenski rabi prostora je opredeljeno kot »stavbno zemljišče«. S podrobnejšo namensko rabo prostora pa se umešča v »stanovanjske površine za eno in dvostanovanjske stavbe (SSe)«.

  Lastnik zemljišča je že izdelal projekt za izgradnjo štirih stanovanjskih objektov, ter že pridobil gradbeno dovoljenje.

  Komunalna ureditev se bo pričela predvidoma v začetku prihodnjega leta.

  Cena zemljišča 700.000,00 EUR (+22% DDV) vključuje zemljišče, strošek gradnje komunalne infrastrukture in projektno dokumentacijo.

  Za več informacij o projektu, ter pogojih gradnje nas pokličite.

  Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača  polovico  stroškov realizacije prodajnega posla.

  Prosimo  stranke, ki jih  nepremičnina zanima,  da za vse informacije pokličejo  našo  družbo Makler Bled d.o.o.,  obenem pa se bomo  lahko dogovorili za ogled nepremičnine.  Prosimo  stranke, naj  ne  ogledujejo nepremičnine sami,  ter brez predhodne najave.

  Hiter kontakt

  Makler Bled d.o.o.

  Makler Bled d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: