facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Srbija, Aranđelovac

255.000 €
= 622 €/m2*
Kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 410 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 13300 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1986
  • date_rangeAdaptacija: 2014
  • reorderStanje: Delno obnovljeno
  • reorderOpremljenost: Opremljeno
  • reorderEner. izk. V izdelavi
  • codeŠifra: HP4557

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckVrtcheckTerasacheckParkiriščecheckPokrito parkirišče
  • Priključki
    checkPlinovodcheckGreznicacheckTelefon
  • Ogrevanje
    checkCKcheckElektrika
  • Luksuz
    checkLep razgledcheckBližina naravecheckZelo sončno

Podroben opis nepremičnine

ob poti Beograd - Aranđelovac

POSESTVO NA OBROBJU - ARANĐELOVAC

Posredujemo pri prodaji posestva v Šumadiji - Srbija, ob regionalni cesti Beograd - Aranđelovac, blizu Orašca. Posestvo je v celoti ograjeno, vhod skozi velika lesena porta, od koder nas cesta vodi proti hiši, ki je namenjena bivanju lastnika in njegovi družini, manjši hiši za goste in večjega gospodarskega poslopja z neizkoriščeno mansardo.

Posestvo meri 13.300 m2 od česar predstavlja travnik z nekaj sadnimi in drugimi drevesi (oreh, mandelj...) dober hektar površine, preostalih 3.300 m2 pa je gozd, ki neposredno meji na posestvo in se nadaljuje v breg. Gre za zelo položno površino - zelo rahel padec v smeri proti objektom, ki so zgrajeni in locirani tako, da so bolj oddaljeni od prometnice. Do objektov vodi 70 m urejene, asfaltirane ceste, ki je tudi obrobljena z betonskimi obrobami. V bližini so trgovine, avtobusna postaja, šola, do zdravstvenega doma in bolnice je cca. 4 km, do upravne enote in občinskih služb pa ravno tako cca. 4 km.

Na posestvu so zgrajene tri hiše:

Hiša, začetek gradnje 1986 - dograjena 1997, velika 220 m2, PR + 1 + M ima razporejene prostore tako, da je v PRITLIČJU velikem 40 m2: predprostor, kuhinja z jedilnico, shramba, v 1. NADSTROPJU velikem 86 m2: predprostor, jedilnica za goste, dnevna soba z izhodom na teraso, dve spalnici, kopalnica s sanitarijami, v MANSARDI veliki 78 m2 pa je celovit neizdelan prostor.

Hiša, zgrajena 1986 - adaptirana 2014, velika 40 m2, je pritlična in obsega: predprostor, kuhinja z jedilnico, dnevni prostor in odprti del za spanje in kopalnico s sanitarijami.

Hiša, zgrajena 2000, velika 153 m2: letna kuhinja iz katere vodijo lesene stopnice na podstrešje, ki je neizdelano v celoti - možnost apartmajev, garaža za dva avta, prostor za hramob letnih rekvizitov - vrtne garniture, klopi, gugalnice....., delavnica - prostor z orodjem, garaža za majhen traktor  - urejanje trave na posestvu, shramba za drva v kateri je cca. 4 m3 hrastovega lesa za kamin.

Objekti so priključeni na vodovod, CK na elektriko, greznica. Vsa oprema, ki se nahaja v hišah, je vključena v ceno. Pridobljeno gradbeno in uporabno dovoljenje. 

Na posestvu je lasten, delujoč vodnjak, že plačan in zmontiran priklop na plinovod ter narejen in že plačan projekt za napeljavo plina v veliko hišo. Možnost izgradnje bazena in teniških ter drugih igrišč na samem posestvu. Ogromno prostora za razvoj kmečkega turizma, ki je v teh krajih v popolnem zamahu. Na območju kjer je predmet prodaje, se nahajajo vrelci mineralne vode Knjaz Miloš pod vznožjem planine Bukulje - termalni turizem (kot v Rogaški Slatini). V neposredni okolici veliko samostanov, cerkva, zgodovinskih znamenitosti, tudi znani Novak Đoković ima svoje vinograde na tem območju, v radiusu 70 km se nahaja Mladenovac, Kragujevac, Beograd in še nekaj drugih večjih srbskih mest oz. turističnih znamenitosti.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec povrne prodajalcu polovični strošek posredovanja v višini 2% dosežene pogodbene cene + ddv.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) nam je že drugo leto zapored podelila CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Hiter kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: