facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Murska Sobota

174.900 €

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • date_rangeZgrajeno: 1972
  • date_rangeAdaptacija: 2013
  • codeŠifra: PH359K

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Terasacheck Balkon
  • Priključki
    check Optika

Podroben opis nepremičnine

-

Murska Sobota - v neposredni bližini centra, prodamo hišo, ki je bila zgrajena leta 1972 in leta 2013 delno prenovljena, v velikosti 358,60 m2. V hiši so tri ločena stanovanja. Vsako stanovanje ima svoj vhod. 

Prvo stanovanje v skupni izmeri veliko 227 m2, bivalni del v dveh etažah ca. 95 m2; vhod, hodnik in kuhinja z jedilnico, shrambo, veliko dnevno sobo z izhodom na teraso. V zgodnji etaži stanovanja je soba z balkonom, spalnica, kopalnica in wc. V spodnjem delu stanovanja, ki je podkleteno je možno urediti dodatni bivalni prostor. Spodaj je tudi kurilnica. Ogrevanje je trenutno urejeno na krilno olje, možnost preurediti kurjavo na zemeljski plin.  V stanovanju so okna zamenjana (dvojna izolacijska stekla).

Drugo stanovanje v skupni izmeri 53 m2, bivalni del v dveh etažah: vhod, hodnik, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, kopalnica in wc. V zgornji etaži stanovanja spalnica z balkonom. Vse inštalacije so bile na novo položene leta 2013, prav tako so bila zamenjana okna leta 2013. Fasada obnovlejana 2013.

Tretje stanovanje v skupni izmeri  75 m2, medetažno; vhod, hodnik, dnevni prostor s kuhinjo in balkonom, kopalnica z wc, spalnica, otroška soba, kabinet. Vse inštalacije so bile izvedene leta 2013, prav tako tudi fasada. Okna dvojna izolacijska zamenjana leta 2013. 

Stanovanja imajo ločene števce za elektriko in vodo, kurjava je skupna v prvem stanovanju z ločenimi števci za vsako stanovanje, optični priključek je ločen za vsako stanovanje. Pred hišo sta tudi dve garaži in veliko dvorišče, kjer je možno parkirati več avtomobilov. Okoli hiše je zemljišče zasajeno z okrasnim grmičevjem in zelenico.

Hiša je zelo primerna za večjo družino ali za družino, ki se ukvarja z mirno dejavnostjo. V neposredni bližini vsa infrastruktura: več trgovin, šola, vrtec, zdravstveni dom, železniška postaja,..

Priložnost za investicijo! Možnost oddajanja stanovanj v najem turistom, saj je v bližini več toplic (Moravske Toplice, Banovci, Radenci, Lendava,..).

Drugi pogoji prodaje: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec plača del stroška za posredovanje v višini 2% + DDV od prodajne cene


 


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: