facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Črenšovci

19.000 €
= 208 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 91.4 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1908
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 490381003-8

Podroben opis nepremičnine

Hiša - Prodamo - Črenšovci, Pomurje

Prodaja se starejša hiša s kletnimi prostori in ločenim gospodarskim poslopjem v Dolnji Bistrici, občina Črenšovci. Vas leži v bližini reke Mure in neokrnjene narave njenih mrtvic.

Stanovanjski del obsega veliko sobo , ki je služila kot spalnica, kuhinjo z zidanim štedilnikom in manjšo sobo, kjer se je v delu sobe naknadno uredila kopalnica. Naknadno je bilo urejeno tudi ogrevanje z marmornimi radiatorji Takoj pri vhodu pa je zaprta veranda, ki služi kot prostor za oddih in druženje.

Gospodarsko poslopje, ki vključuje manjšo garažo, je bilo zgrajeno leta 1945 za potrebe kmečkega življenja.Garaža, hlevi in kašča imajo betonirana tla in strop. Na parceli je tudi manjši sadovnjak, brajde in prostor za vrt.

Parcela obsega 913 m2 stavbnega zemljišča , možno pa je dokupiti sosednjo, prav tako zazidljivo parcelo. Prav tako je mogoče dokupiti tudi gozd v izmeri 3996 m2, ki se nahaja v bližnjih murskih šumah.

Mimo parcele pelje manj prometna asfaltirana cesta. Urejen je hišni vodovod, ni pa priklopa na javno vodovodno omrežje in kanalizacijo. Možnost priključitve je takoj ob parceli. Šola se nahaja v 1,5 km oddaljeni Srednji Bistrici, večina ostalih javnih institucij pa v Črenšovcih.

Hiša je primerna za obnovo ali nadomestno gradnjo.

PRIPOROČAMO družinam, ki si želijo ustvariti dom v mirnem vaškem okolju.

Hiter kontakt

Elizabeta Koter

RE/MAX - Nepremičninska družba d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: