facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Sveta Trojica v Slovenskih goricah

129.900 €
= 445 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 291.8 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1900
  • codeŠifra: WS-1722

Podroben opis nepremičnine

Pred nekaj leti je naša stranka začela oblikovati idejo o sanjskem hotelu Natura.  Razvili so idejo o celostnem kompleksu turističnih storitev, od prenočišč, apartmajev, bungalovov, športnih animacij in gostinske ponudbe.  Žal se vse sanje ne uresničijo, a to ne pomeni, da dobrih idej ni za »ponucat«. Tako nova nepremičnina v naši ponudbi čaka na nove lastnike, ki so podjetnega duha, ljubitelji narave in pripravljeni na nove projekte.

Glavni kompleks (291,8 m2)  s pripadajočimi parcelami (skupno 3.183 m2) se nahaja v osrčju Slovenskih goric, natančneje v Oseku v občini Sveta Trojica na mirni lokaciji s prekrasnim razgledom.  Lokacija je obdana z gozdom in travniki. Hiša  stoji na vrhu griča, pod njo pa se razprostira velik travnik obdan z gozdom. Mimo lokacije vodi turistična pot.

V hiši je trenutno urejeno le eno dvosobno stanovanje (na slikah), ostali prostori še čakajo na nove lastnike in njihove domiselne ideje. Stanovanje je ogrevano na trdo gorivo in na elektriko. Na novo so vgrajene vse potrebne  inštalacije, v ostalih prostorih so slednje pripravljene.  Hiša je zidana iz znamenitega oseškega peščenjaka (1900), ki so ga izkopavali v tem kraju, v njem pa do še danes vidni ostanki fosilov Panonskega morja. Kasneje je bila hiša nekoliko obnovljena in dodelana z lesom. Zraven zgradbe je poseben vodnjak, katerega voda je neoporečna in bogata z rudninami.

Zemljišče je bilo pred cca. 5 leti opremljeno z novo greznico (9000 l), vsa okna vključno z balkonskimi vrati na južni strani so bila zamenjana (AJM). Možen dokup zemljišča in s tem povečanje potenciala za tustične projekte.

Vaša posrednica za to nepremičnino: Mojca, z vami že 12 leto – od priporočila do priporočila… Ljubiteljica čokolade in nasmejanih ljudi.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: