facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Umag

180.000 €
= 1.800 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 100 m2
  • reorderVelikost (bruto): 100 m2
  • expand_lessNadstropje: Pritličje
  • date_rangeZgrajeno: 2005
  • codeŠifra: WS-1723

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Zastekljen balkoncheck Terasacheck Pokrito parkirišče

Podroben opis nepremičnine

Ekskluzivno in neponovljivo:

Med Umagom in Lovrečico prodajamo vikend-vrstno hišo v skupni izmeri  104 m2. 

Hiša je od plaže oddaljena cca. 150 m in se nahaja v mirnem naselju.

 

Cena: 180.000 €, vsa dokumentacija in uporabno dovoljenje urejeno.

Hiša je vseljiva takoj.

 

Vrstna hiša, sredinska enota v drugem objektu (bližje obali)  je v sklopu 22-ih. Vrstna hiša  je urejena v dveh etažah in  je obrnjena proti morju. Hiša  je urejena v obliki 3-sobnega apartmaja, saj sta v nadstropju dve spalnici, v pritličju pa še dokaj velika dnevna soba s kuhinjo, zimski vrt in terasa z lavandinom. Velika prednost te hiše  je zagotovo tudi carport – pokrito parkrišče, hiša  je prehodna (vhod ob pokritem parkirišču, izhod skozi teraso), v nastropju sta tudi dve loži. V ojektu sta tudi velika kopalnica z WC-jem in posebej WC z umivalnikom in prostorom za pralni  ter sušilni stroj.  V kuhinji in hodnikih je vgrajeno pohištvo po meri.

Poleg neto stanovanjske površine  tej nepremičnini  pripada še galerija (kot  spalnica), terasa,  letna kuhinja, loža. Podrobne velikosti posameznih delov so napisane na koncu opisa.

 

Hiša se  prodaja po sistemu „videno-kuplljeno“, kupec torej prevzame delno opremljeno napremičnino po načelu „videno-kupljeno“. V sobah je po tleh položen parket boljše kvalitete, v kuhinjskih prostorih, kopalnici, hodnikih in terasi pa je položena keramika prav tako boljšega kvalitetnega razreda. Stavba je z zunanje strani izolirana, prav tako so zvočno in toplotno izolirane tudi vse plošče. Fasada je t.i. Demit fasada.Okolica stavbe je popolnoma urejena (ločevalni zidovi, zazelenjene površine, urejeni dostopi do apartmajev,…).

Velikosti - uporabna površina: 104,35 m2, -  posameznih delov, ki pripadajo k apartmaju:   površina galerije: 13,6 m2 (ni v površini), zimski vrt: 18,51 m2,             - garaža: 18,29 m2, pripada pa tudi zemljišče 91 m2, ter skupne površine zgradb in poti. Gradbena dela na objektu so bila  končana leta 2005, enota pa naseljena  poleti 2007.  

KONTAKT: +38651662501, Irena

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: