facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Galjevica

599.000 €
= 2.496 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 240 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 600 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2006
  • codeŠifra: P3471

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Pokrito parkiriščecheck Parkiriščecheck Vrt

Podroben opis nepremičnine

Na Rudniku prodamo nadstandardno samostojno hišo v III. GF z izjemnim potencialom. Hiša se nahaja na mirni in skriti lokaciji v lepo urejenem, ograjenem in ozelenjenem naselju s 13 enakimi individualnimi hišami, kjer lahko lastniki vsakodnevno poslušajo prepevanje ptic in šelestenje dreves. Da je bivanje v tem naselju resnično tako zelo prijetno priča dejstvo, da se do sedaj v tem naselju ni prodajala prav še nobena hiša. Ta hiša ima v naselju najboljšo lego, je končna, popolnoma odmaknjena od ceste in edina znotraj še nedokončana, kar omogoča novemu lastniku veliko svobode pri ureditvi in opremljanju novega doma. Prvotni tloris so lastniki prilagodili svojim potrebam in ustvarili resnično udobno in zelo funkcionalno bivalno enoto. V pritličju je bila mišljena dvojna garaža, vendar so lastniki prostor preuredili v veliko pralnico z utilitijem, delovni kabinet in fitnes sobo z izhodom v velik atrij. Predsoba z wc jem za goste se nadaljuje v manjšo sprejemnico z garderobno sobo, ter v odprt dnevno bivalni prostor z dnevno sobo in jedilnico z predvidenim kaminom, z izhodom na dve ločeni terasi v atriju, shrambo pod stopnicami ter kuhinjo, ki ima izhod na ločen sprednji del vrta, kjer se lahko uredi letna kuhinja s senčno mirno teraso. Stopnišče iz dnevne sobe vodi v nadstropje, kjer se nahaja ločena starševska spalnica z ensuite kopalnico in garderobno sobo ter otroški del s kopalnico, dvema velikima spalnicama in garderobno sobo .
V tej fazi si lahko bodoči lastnik v spodnji etaži zopet uredi dvojno notranjo garažo, če pa mu tloris ustreza, mu lahko garderobna soba v nadstropju in fitnes soba in delovni kabinet v pritličju služijo kot dve ali tri dodatne spalnice, študijska soba, knjižnica in podobno. Iz dnevne sobe, jedilnice, predsobe in t.i. fitnes sobe je izhod na teraso in v velik intimen vrt z lopo, ki je zagrajen pred pogledi soseda. Na vrtu je tudi dovolj prostora za postavitev zunanjega ali notranjega bazena, ki bi bil lahko podaljšek fitnes/spa prostora. Iz vrta in starševske spalnice je lep pogled na Krim in okoliško hribovje, iz otroških spalnic je pogled usmerjen proti Golovcu, iz katerega se čuti dotok svežega zraka.
Postavitev oken je projektirana tako, da je zunanja svetloba maksimalno izkoriščena glede na pot sonca in strani neba. Pred hišo je možnost parkiranja dveh vozil pod nadstreškom in dodatnih vozil na slepi ulici neposredno ob hiši.
Naselje je locirano na zelo dobri lokaciji, kjer je le nekaj minut vožnje z avtom do centra mesta, priključka na obvoznico in nakupovalnega središča Rudnik. Za ljubitelje rekreacije je veliko možnosti, saj je naselje lociran v neposredni bližini PST, Golovca in dvorane Krim. Šola in vrtec Galjevica sta v bližini.

Pogoj prodajalca za sklenitev posla: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2 % prodajne cene.

 

Hiter kontakt

Predrag Todić

Ljubljana nepremicnine

Morda bi vas zanimalo tudi: