facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Vrhnika

149.000 €
= 961 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • expand_lessNadstropje: 1/2
  • date_rangeZgrajeno: 1993
  • date_rangeAdaptacija: 2017
  • reorderStanje: Delno obnovljeno
  • reorderOpremljenost: Delno opremljeno
  • codeŠifra: PS01537MP

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkon

Podroben opis nepremičnine

V Vrhniki posredujemo pri prodaji 5 - sobnega stanovanja, ki se nahaja v prvem delno mansardnem nadstropju dvostanovanjske hiše in nudi maksimalno udobje ter odlično in funkcioanlno razporeditev prostorov.

Ima dva vhoda, glavni vhod s stopniščem v nadstropje, ter drugi vhod v lastno kurilnico z možnostjo shranjevanja koles v pritličju  s stopniščem v nadstropje. Stanovanje obsega: dva vhoda: glavni hod v predprostor in stopnišče v 1. etažo, drugi vhod za hišo v lastniško kurilnico iz katere vodi stopnišče v hodnik 1. etaže. V prvi etaži je v sredini hodnik z krožnimi stopnicami v mansardo, za stopnicami je shramba  na severni stran, na južni strani je posebej WC  in posebej kopalnica z veliko kotno kadjo. Na zahodni stani je spalni del s spalnico in otroško sobo, na vzhodni stani je prostorna in svetla dnevna soba z odprtim kaminom iz naravnega kamna, dnevna soba se nadaljuje v jedilnico in naprej v veliko kuhinjo z veliko uporabne površine pultov. Iz dnevne sobe je izhod na velik balkon z zaprto ograjo, ki omogoča postavitev večje mize, ležalnikov. Iz balkona je čudovit razgled nad celotno Vrhniko. 

Stanovanje ima vse lastne priključke: elektrika, voda, plin, internet. Ogrevanje na kurilno olje z varčno pečjo Buderus, povprečna 10 letna poraba znaša 720 litrov kurilnega olja na leto. Solarno ogrevanje tople vode. Kupec dobi v samostojno uporabo 200m2 vrta z možnostjo postavitve igral, vrtne lope ipd. Leta 2017 so bila menjana okna, kar dodatno prispeva k zmanjšanju stroškov ogrevanja.

Hiša je na čudoviti lokaciji na robu Vrhnike, s čudovitim pogledom na Vrhniko. Nahaja se ob avtobusni postaji z direktno povezavo do Ljubljane 20 min. Stanovanje ima urejeno etažno lastnino vpisano v zemljiško knjigo.

Vabjeni k ogledu!

Pogoj prodajalca za sklenitev posla: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Hiter kontakt

Maša Pečar

Ljubljana nepremicnine

Morda bi vas zanimalo tudi: