facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Ljubljana, Center

1.900 €

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 167 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2009
  • codeŠifra: OS02132SD

Podroben opis nepremičnine

Posredujemo pri oddaji 4-sobnega svetlega in modernega duplex stanovanja v moderni več stanovanjski stavbi z odlično lokacijo v centru mesta. Stanovanje je v izmeri 167m2. V spodnjem delu stanovanja je opremljena kuhinja z izhodom na teraso ter izjemno velika ter svetla dnevna soba z izhodom na balkon, kopalnica ter wc. V zgornjem delu so 3 sobe, kopalnica in wc. Stanovanje ni opremljeno. Pripadata mu 2 parkirni mesti v garažni hiši. Stanovanje je klimatizirano. Konvektorsko ogrevanje in hlajenje. Lega omogoča lahek dostop do centra brez avtomobila. V bližini vsa potrebna infrastruktura. Vabljeni na ogled! 

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 1.900 EUR plus 22 % DDV.

Hiter kontakt

Sara Ducman

Ljubljana nepremicnine

Morda bi vas zanimalo tudi: