facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Notranjsko - kraška, Cerknica, Rakek

176.310 €
= 1.729 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 102 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 663.5 m2
 • tabŠt. spalnic: 3
 • date_rangeZgrajeno: 2020
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderOpremljenost: Neopremljeno
 • reorderEner. izk. Izračun ni mogoč
 • codeŠifra: HP4565

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Parkiriščecheck Terasacheck Vrt
 • Priključki
  check Kabelski priklj.check Optika
 • Ogrevanje
  check Plincheck CK
 • Luksuz
  check Lep razgledcheck Bližina naravecheck Zelo sončno

Podroben opis nepremičnine

Hiša samostojna

V današnjem času bi radi imeli vse, lep dom v urejenem, z naravo obkroženem okolju vendar ne daleč od mestnega vrveža in objektov družbene infrastrukture.

Ponujamo vam ravno to, prekrasen, bodoči novi dom, na lokaciji kjer je veliko narave, veliko neba, veliko lepih razgledov a kljub temu lahko dostopna iz središča prestolnice. 

Posredujemo pri prodaji zemljišča za gradnjo atrijske hiše in izdelavi hiše na ključ, ki je na mirni, z zelenjem obdani lokaciji v Rakeku, v bližini glavne ceste. Hiša se bo nahajala na območju kjer ni strnjene gradnje. Objekt bo izdelan na ključ (možna lastna izbira zaključnih elementov), v izmeri 102 m2 neto tlorisne površine od česar je 85,00 m2 uporabne stanovanjske površine, 15,00 m2odkrite terase, vse skupaj na zemljišču v izmeri 663,50 m2. Pred hišo bo urejen prostor za parkiranje in dostavo, za hišo pa je ličen prostor za vrt s teraso in možnostjo postavitve igral. Okolica je zelo lepo urejena. DDV v višini 9,5 % je vštet v oglaševani ceni).

Površina nepremičnine
Hiša je pritlična in obsega 85,00 m2 neto bivalne površine ter 15,00 m2 terase. TLORIS nepremičnine je priloga, če ga ne vidite na nepremicnine.net potem vas prosimo, da si ga ogledate na www.real-go.eu

Razporeditev prostorov
Razporeditev prostorov: vetrolov, shramba, predprostor iz katerega dostopamo v dnevno-bivalni del s kuhinjo in jedilnico združeno z dnevnim prostorom z izhodom na teraso, spalnico, dve otroški sobi in kopalnico s sanitarijami.

OPIS:

Bodoči lastnik lahko proti doplačilu naroči ogrevanje s toplotono črpalko in talnim gretjem, dimnik za kamin, izvedbo nadstreškov nad parkirnima mestoma, izdelavo vrtnih lop s primerljivim zunanjim izgledom glede na sam objekt, asfaltiranje dvorišča in parkirnih mest. V kolikor boste ta, dodatna dela naročili pri izvajalcu gradnje v obdobju pred zaključkom same  izgradnje naselja, bodo izdelana po temeljnih cenah podizvajalcev, brez kakršnih koli pribitkov. Slika hiše in tloris sta informativne narave, tloris si boste lahko prilagodili v skladu z vašimi bivalnimi navadami v sodelovanjem z inženirji v podjetju HIŠA JUTING d.o.o.

V predstavitveni mapi je naveden opis gradnje s predstavitvijo materialov, ki bodo uporabljeni pri gradnji in z že določenim cenovnim okvirom zaključnih elementov, ki jih izbirate sami po lastnih željah, predviden načrt plačil - plačila po situacijah, jamčevalni roki, certifikati, situacijo objektov v naselju, okvirni predstavitveni izračuni površin in vam bo uvodoma prikazana na samem ogledu lokacije, v tiskani obliki pa boste predstavitveno mapo prejeli po sestanku na sedežu izvajalca gradnje, seveda, če se boste odločili za nakup.

Objekti bodo zgrajeni varčno energijsko, debelina zunanjih sten je 35 cm, izolacija NEOPOR 10 cm, okna PVC - proizvajalec RS Okna, 6 komorni profil, troslojna zasteklitev K - W 0,9 pri polnem polnilu, notranja vrata - cenovni limit določen v zaključnih elementih, ki jih kupec izbira sam, okenske police - granit (zunaj 3 cm, notri 2 cm), vitčnice in stikala slovenskega proizvajalca TEM Čatež - bela barva, lepotni okvirji soft, sistem modul.... in še veliko drugega kar je zajeto v samem opisu. Seveda lahko proti doplačilu naročite dražje zaključne elemente, če pa se odločite za cenejšega (npr. v akciji...) se vam razlika odšteje od objavljene cene. Cenovni okvir zaključnih elementov je sestavni del predstavitvene mape in zagotavlja višji srednji razred glede na primerljive cene na trgu.

Vsi priklopi so izdelani do omarice ter vključeni v ceno nepremičnine. Stroški in takse priklopov na ponudnike, ki jih izbirate sami (elektro, telekomunikacije, vodovod, kanalizacija) niso zajeti v prodajni ceni in se jih plača neposredno ob naročilu, ponudnikom po vašem izboru. 

Garancijski roki: statična stabilnost konstrukcije - 60 let, streha - 30 let, splošna gradbena garancija - po Zakonu o graditvi objektov, vse ostale garancije pa veljajo po garancijskih pogojih dobaviteljev.

Objavljeni renderji ne zajemajo vseh novitet, ki so dodane zaradi povečanja učinkovitosti objekta. Iz priloženih fotografij - (enak tip hiše že zgrajen vendar na drugi lokaciji) je razvidna dinamika "oblačenja" hiše.

Po predstavitvi lokacije vam organiziramo sestanek na sedežu izvajalca gradnje kjer vam bodo predstavili vrsto materialov in način gradnje. V kolikor se odločite za nakup, vplačilo rezervacije do pridobitve pravnomočnega gradbenega dovoljenja, prenos lastništva zemljišča na kupca in izgradnja v skladu s podpisano pogodbo o naročilu in dobavi hiše z izvajalcem HIŠA JUTING d.o.o. 

Priključki 
Elektrika, kanalizacija, voda, internet, plin - po želji plinohram.

Pravno stanje
Zemljišče vpisano v ZK in bremen prosto. Ob nakupu zemljišča (dovozna pot je v solasti vseh lastnikov vseh štirih parcel - površina četritine dovozne poti se prišteje k površini parcele na kateri bo stala nova hiša) pri podpis pogodbe o naročilu in dobavi hiše z izvajalcem gradnje HIŠA JUTING d.o.o. iz Ljubljane, ki izdela hišo na ključ (plačevanje v skladu z dinamiko izvedbe gradbenih del).

GARANCIJSKI ROK: Statična stabilnost konstrukcije: 60 let, Streha: 30 let, Stavbno pohištvo: 10 let, Splošna gradbena garancija: po Zakonu o graditvi objektov, Vse ostale garancije veljajo po garancijskih pogojih dobaviteljev.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec poleg kupnine poravna polovični strošek prodaje v višini 2,44 % pogodbene vrednosti nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo. PRIDOBILI SMO CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Hiter kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: