facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

po dogovoru
oglas za

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 93.71 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2019
 • reorderStanje: Novogradnja
 • codeŠifra: SP2583NO

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Podjetje Lumar s 25 letno tradicijo na področju gradnje montažnih hiš, spomladi leta 2019 pričenja z gradnjo kakovostnega, trajnostno grajenega več-stanovanjskega objekta LuXmar v pasivnem energetskem standardu, sestavljenega iz popolnoma naravnih materialov, ki zagotavljajo zdravo in prijetno bivalno okolje.

  Rezidenca Luxmar se bo nahajala na edinstveni lokaciji na območju Trnovskega predmestja, tik ob naselju Murgle. Le streljaj od mestnega jedra a kljub vsemu v zelo mirnem predelu, neposredno ob PST-ju in uvoza na AC priključek. Lokacija ponuja obilo možnosti preživljanja časa v naravi. V bližini se nahajajo šola, vrtec in številne trgovine…

  Arhitekturna zasnova rezidence LuXmar je moderna, napredna in visoko kakovostna. Razdeljena je v dve lameli. V prvi lameli se bo nahajalo 7 stanovanjskih duplex enot, površin od 85 m2 – 108 m2 z ložami in atriji, obrnjenimi proti Murglami. V drugi lameli se bo nahajalo 10 stanovanjskih enot; v drugi in tretji etaži, površine od 64 m2 – 93 m2, v peti etaži pa dve stanovanji, površine cca 125 m2.

  Parkiranje bo urejeno v kleti objekta. Prav tako se bodo tam nahajale tudi shrambe za vsa stanovanja ter polnilne postaje za elektro avtomobile za vsako stanovanjsko enoto ločeno. Na skrajnem robu naselja so predvidene zelene površine z otroškimi igrišči ter kolesarnica.

  Ogrevanje stanovanjskih enot bo preko geosonde s toplotno črpalko za ogrevanje in hlajenje ter prezračevanje z rekuperacijo. Vgrajen bo sistem inteligentne inštalacije. Vsa stanovanja bo odlikovala kakovostna zaključna obdelava z izbranimi materiali, okna in vrata v sistemu LES/ALU, senčenje bo izvedeno z screeni, večkratno zapiranje in varnostna vhodna vrata v stanovanje. Pred samim objektom bodo polnilne postaje za hitro polnjenje elektro avtomobilov. Stanovanja bodo izvedena z velikimi terasami, prostornimi atriji ter svetlimi in zračnimi dnevno bivalnimi prostori.

  Na voljo 3-sobno stanovanje v pritličju in 1. nadstropju neto površine 93,71m2. Loža: 15.40m2.

  Pritiličje:

  Predsoba, hodnik 7,42m2

  WC, utility 2,86m2

  Dnevni prostor, kuhinja, jedilnica 40,12m2

  Nadstropje:

  Spalnica 19,61m2

  Otroška soba 12,36m2

  Hodnik, stopnišče 4,89m2

  Kopalnica 6,45m2

  Izvedba vseh stanovanj bo do faze »na ključ«, z veliko možnostjo izbora materialov po željah končnih kupcev.

  Datum začetka gradnje: marec 2019

  Datum konca gradnje: marec 2020 (prvi rok), maj 2020 (skrajni rok). Tehnične karakteristike: Nizko energetski (pasivni) večstanovanjski objekt.

  Obveščamo vas o projektu REZIDENCA LUXMAR katerega začetek gradnje je predviden v marcu 2019, datum konca gradnje je predviden v marcu leta 2020, skrajni rok dokončanja pa je maj 2020.

  Vsi objavljeni podatki o projektu REZIDENCA LUXMAR so zgolj informativne narave.

  Nakup posameznih stanovanjskih enot bo mogoč šele po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in po sprejetju splošnih pogojev.

   

  Hiter kontakt

  Nataša Osojnik

  Ljubljana nepremicnine

  Morda bi vas zanimalo tudi: