facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Murgle

463.142 €
= 3.732 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 124.1 m2
 • expand_lessNadstropje: Pritličje/1
 • date_rangeZgrajeno: 2022
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderEner. izk. B1
 • codeŠifra: PS2587NO

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Atrijcheck Balkoncheck Pokrito parkiriščecheck Klet
 • Priključki
  check Optikacheck Plinovod
 • Ogrevanje
  check Plincheck Talno gretje
 • Lega
  check Zahodcheck Jug

Podroben opis nepremičnine

Večstanovanjski objekt "Barjanka" se bo nahajal na edinstveni lokaciji na območju Trnovskega predmestja, tik ob naselju Murgle. Le streljaj od mestnega jedra a kljub vsemu v zelo mirnem predelu, neposredno ob PST-ju in uvoza na AC priključek. Lokacija ponuja obilo možnosti preživljanja časa v naravi. V bližini se nahajajo šola, vrtec in številne trgovine…

Arhitekturna zasnova "Barjanke" je moderna, napredna in visoko kakovostna. Razdeljena je v dve lameli. V prvi lameli se bo nahajalo 7 stanovanjskih duplex enot, neto stanovanjske površine od 85 m2 – 114 m2 z ložami in atriji, obrnjenimi v smeri  Murgel. V drugi lameli se bo nahajalo 12 stanovanjskih enot; v vsaki etaži po štiri stanovanja, neto stanovanjske površine od 62 m2 – 93 m2, z eno ali dvema ložama, vsaka velikosti od 7m2 - 9m2.

Parkiranje bo urejeno v kleti objekta. Prav tako se bodo tam nahajale tudi shrambe za vsa stanovanja. Na skrajnem robu naselja so predvidene zelene površine z otroškimi igrišči ter kolesarnica.

Izvedeno bo toplovodno ogrevanje objekta. Vir grelne energije predstavlja stenski kondenzacijski plinski kotel, ki je nameščen v kotlovnici v kleti stopnišča lamele A. 

Vsako stanovanje je priklopljeno na razvod ogrevanja objekta preko ogrevalne vertikale v posameznem stopnišču. Predvideno je merjenje porabljene ogrevalne energije za vsako stanovanje preko kalorimetra. Za ogrevanje stanovanj je predvidena vgradnja talnega gretja. Prav tako je predviden sistem hlajenja bivalnih prostorov s split hladilnimi napravami.

Vsa stanovanja bo odlikovala kakovostna zaključna obdelava z izbranimi materiali. Stanovanja bodo izvedena z velikimi terasami, prostornimi atriji ter svetlimi in zračnimi dnevno bivalnimi prostori.

Predviden pričetek gradnje: april 2021

Predviden zaključek gradnje: december 2022

Projekt ima pridobljeno pravnomočno gradbeno dovoljenje in notarsko overjene splošne pogoje prodaje. Stanovanja se bodo prodajala »na ključ«. 

Kupec ne plača provizije. Vabljeni k nakupu! 

 

Hiter kontakt

Nataša Osojnik

Ljubljana nepremicnine

Morda bi vas zanimalo tudi: