facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor

650.000 €
= 1.693 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 384 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 824 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1930
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 100105-137

Podroben opis nepremičnine

PRODAMO: NA NAJBOLJŠI LOKACIJI V MESTU  SECESIJSKA MEŠČANSKA VILA

Speča lepotica iz leta 1928 čaka novega lastnika.

Meščanska secesijska vila v mestni četrti Kroška vrata, Vrbanska cesta je bila grajena v letih 1927-1928, ko je bilo izdano uporabno dovoljenje.Dostopni ulici sta asfaltirani,opremljeni s prometno signalizacijo, s pločniki ter odtoki meteorne vode.

Na ograjeni parceli, velikosti 824 m2 je predmetna stavba bila zgrajena 1928 in je etažnosti K+P+1+M, skupaj 384m2.  Objekt je grajen klasično na takrat običajen način.Temelji so v kombinaciji kamna in opeke,obodne in predelne stene so grajene z opečnimi zidaki.

Strop nad kletjo je izveden kot opečni obok, nad pritličjem in nadstropjem je izveden lesen tramovni strop. Strešna konstrukcija je lesena večkapnica, krita z opečno kritino in opremljena s kleparskimi izdelki iz pocinkane pločevine (žlebovi,odtočne cevi) Fasada je klasični slikani omet.Okna so lesena, dvojna, navadna zasteklitev.Vrata so lesena, ponekod dvojna masivna klasične mizarske izvedbe, ohranjena.

Priključki: elektrika, vodovod, kanalizacija, plin so obstoječi, a zaplombirani.

Razporeditev:

Kletna etaža 97,7m2 obsega drvarnico, kurilnico, pralnico, ozimnico,. Tlak je kamen, stene opečne,delno grobo ometane.

Pritlična etaža 103,9m2 ima 4 sobe, kopalnico, kuhinjo s shrambo, in sanitarije.V sobah je po tleh poločen klasični parket,ki je ohranjen in potreben le obnove,stene in stropovi so ometani in opleskani. Tlak hodnika je kamen, stene ometane in opleskane- enako v sanitarijah. V nekaterih sobah so ohranjene lončene peči. Svetla višina prostorov je 3m.

1.nadstropje 97,7m2 obsega 4 sobe, kopalnico,hodnik, kuhinjo s shrambo, sanitarije. V sobah je položen in ohranjen parket, na hodniku je kamen. Stene in stropovi so ometani, opleskani. Svetla višina nadstropnih prostorov je 3m. 

Mansarda 86,10m2 obsega 3 sobe ,sanitarije, hodnik. Talne obloge : lesene deske, linolej, stene so ometane, opleskane. Svetla višina znaša do 3m.

Stavba je zdrava, suha, potrebna osvežitve i, tako ta speča lepotica čaka na ponovno prebujenje.

VSa infrastruktura je v bližini od 30 m do 2km. Lokacija  je vrhunska.

Nepremičnina je vpisana v ZK, možen prevzem takoj.

Za vse dodatne informacije in termin ogleda, me kontaktirajte.

 

 

 

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: