facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

305.000 €
= 3.445 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 88.53 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2019
  • reorderEner. izk. B1
  • codeŠifra: ST1

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Kletcheck Dvigalocheck Parkirišče

Podroben opis nepremičnine

-

Dvo-sobno stanovanje: obsega 66,7 m2 neto stanovanjske površine ter 17,9 m2 terase. Dnevni prostor stanovanja ima veliko svetlobe in odprt razgled, saj sega steklena panoramska stena kar 2,68 m v višino. Stanovanju pripada tudi shramba, ki se nahaja v stanovanju v velikosti 3,50 m2 in dve parkirni mesti v garaži. V garaži se nahaja tudi vtičnica, ki ima porabo vezano na stanovanje in se jo lahko uporabi za polnjenje električnih vozil. Stanovanje je možno preurediti tudi v tri sobno stanovanje. 

:

Pod Golovcem, v bližini Ljubljanice in mestnega središča, posredujemo pri prodaji ekskluzivnih stanovanj v manjšem vila bloku Vila Hradeckega, ki obsega 6 enot. 

Predstavitev projekta:

Stanovanjski vila blok bo imel etažnost P+2N, v pritličju se bodo nahajale garaže, v drugih dveh etažah pa 6 stanovanj v izmeri od 15 m2 do 134 m2. Luksuzna stanovanja so oblikovana funkcionalno in s prekrasnimi panoramskimi pogledi na mestno središče.

Objekt bo grajen kot nizko energijski (B1), ogrevanje in hlajenje pa bo izvedeno z reverzibilno toplotno črpalko zrak/voda z integriranim rezervoarjem. Toplotne črpalke bodo nameščene v shrambah stanovanj, zunanje enote pa na strehi objekta, za vsako stanovanjsko enoto posebej. Ogrevanje stanovanja je predvideno s talnim gretjem in električnim kopalniškim radiatorjem. 

Parkirni prostori se nahajajo v pritlični etaži objekta z direktnim uvozom s cestišča, vse etaže pa so povezane z dvigalom. Za 4 večja stanovanja sta predvideni po dve parkirni mesti v garaži, za manjši stanovanji pa eno v garaži oziroma eno zunanje parkirno mesto. V pritlični etaži se bo prav tako nahajala skupna kolesarnica.

Pozidava je delno armiranobetonska ter delno opečna. Vhodna stran objekta bo ograjena z drsnimi vrati z daljinskim upravljanjem, vhod pa bo tudi opremljen z domofonom in video napravo. 

Lokacija:

Vila Hradeckega se nahaja v lepem naravnem okolju ob vznožju Golovca, nedaleč od mestnega središča. 


Hiter kontakt

RCN d.o.o.

RCN d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: