facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

380.000 €
= 3.438 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 110.53 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2019
  • reorderEner. izk. A2
  • codeŠifra: ST3

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Pokrito parkiriščecheck Dvigalocheck Parkiriščecheck Balkon

Podroben opis nepremičnine

-

NA VOLJO ZADNJA ENOTA!

Tri-sobno stanovanje: obsega 90,10 m2 neto stanovanjske površine, 3,5 m2 balkona ter 8,7 m2 terase. Dnevni prostor stanovanja ima veliko svetlobe in odprt razgled, saj sega steklena panoramska stena kar 2,68 m v višino. Stanovanju pripadata tudi dve parkirni mesti v garaži, ki sta že upoštevani v oglaševani ceni. V garaži se nahaja tudi vtičnica, ki ima porabo vezano na stanovanje in se jo lahko uporabi za polnjenje električnih vozil. 

:

Pod Golovcem, v bližini Ljubljanice in mestnega središča, posredujemo pri prodaji ekskluzivnih stanovanj v manjšem vila bloku Hiša Hradecki, ki obsega 6 enot. 

Predstavitev projekta:

Stanovanjski vila blok je etažnosti P+2N, v pritličju se nahajajo garaže, v drugih dveh etažah pa 6 stanovanj v izmeri od 15 m2 do 134 m2. Luksuzna stanovanja so oblikovana funkcionalno in s prekrasnimi panoramskimi pogledi proti mestnemu središču, gradu in Alpam.

Objekt je grajen kot nizko energijski (B1), ogrevanje in hlajenje je izvedeno z reverzibilno toplotno črpalko zrak/voda z integriranim rezervoarjem. Toplotne črpalke za vsako stanovanjsko enoto posebej, so nameščene v shrambah stanovanj, zunanje enote pa na strehi objekta. Ogrevanje stanovanja je s talnim gretjem po celotni površini in dodatnim električnim kopalniškim radiatorjem. 

Parkirni prostori se nahajajo v pritlični etaži objekta z direktnim uvozom s cestišča na dvorišče, vse etaže objekta so povezane z dvigalom. Za 4 večja stanovanja sta predvideni po dve parkirni mesti v garaži, za manjši stanovanji pa eno v garaži oziroma eno zunanje parkirno mesto. V pritlični etaži se nahaja tudi skupna kolesarnica.

Pozidava je delno armiranobetonska (nosilna konstrukcija) ter delno opečna. Vhodna stran objekta je ograjena z drsnimi vrati z daljinskim upravljanjem, vhod je opremljen z domofonom in video napravo. 

Lokacija:

Vila Hradeckega se nahaja v lepem naravnem okolju ob vznožju Golovca, nedaleč od mestnega središča.


Hiter kontakt

RCN d.o.o.

RCN d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: