facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Žalec

129.000 €
= 323 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 400 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 976 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1837
  • date_rangeAdaptacija: 2016
  • codeŠifra: PH364K

Podroben opis nepremičnine

-

Petrovče, Drešinja vas, prodamo starejšo kmečko hišo z gospodarskim poslopjem.  Hiša je bila zgrajena leta 1837 in meri cca 400 m2 v dveh etažah. V prvi etaži hiše je bila mizarska delavnica, druga etaža je mansardna in ni izdelana. Hiša ima zidove delebline cca  60 cm in je potrebna popolne adaptacija ali nadomestne gradnje. Možno pa jo je preurediti v stanovanje.

Zraven hiše je gospodarski poslopje, ki meri cca 500 m2, prav tako v dveh etažah in je bilo zgrajeno leta 1857 in v zadnjih 5 letih postopoma popolnoma prenovljeno. Streha na gospodarskem poslopju je bila zamenjana pred 2 leti. Gospodarsko poslopje se trenutno uporablja za namene skladiščenja. Po tleh je talna obloga epoksi. Lokacija je lahko dostopna. Do AC izvoza Žalec je cca 6 km in do AC izvoda Celje - Zahod tudi cca 6 km. V neposredni bližini je več trgovin in vsa potrebna infrastruktura. 

Iz lokacijske informacije je razvidno, da se lahko v gospodarskem poslopju uredi mizarska delavnica oz. kakšna druga mirna dejavnost, v kmečki hiši pa se lahko uredi stanovanje.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: