facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor

185.000 €
= 576 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 321 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 789 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2006
  • reorderEner. izk. C
  • codeŠifra: 100105-155

Podroben opis nepremičnine

PRODAMO: večja družinska hiša,  KRČEVINA, cca. 1,8KM od centra mesta MARIBOR

Hiša stoji na 789m2 veliki parceli v Krčevini, v naselju stanovanjskih hiš in meščanskih vil, 5 minut vožnje do centra mesta.

Objekt je etažnosti K+P2+M ,skupne velikosti 321m2,klasične gradnje iz l.2006,sproti lepo vzdrževana. Streha je dvokapnica , prekrita z opečno kritino. Žlebovi so iz barvne pločevine, meteorne vode so  preko peskolova speljane v greznico in naprej v kanalizacijo.

Zraven hiše je velika zidana garaža z zatravljeno streho, odlično mesto  za postavitev zeliščnih gredic.

Razporeditev:

KLETNA ETAŽA 125m2 ,ki je le delno v zemlji obsega predsobo, veliko sobo za zabave ali hobije, mini kuhinjo, shrambe, pralnico, kurilnico, wc.

PRITLIČJE 125 m2 obsega kuhinjo, jedilnico,dnevno sobo, kopalnico,wc,spalnico z garderobno sobo ter dodatno veliko sobo (sedaj urejeno ločeno garsonjero) ter dve pokriti letni terasi.

MANSARDA 71m2 je obdelana do 3.podaljšane faze in dopušča možnost ureitve po lastnih željah in potrebah. Zemljišče, ki pripada hiši je velikosti 789m2 je zatravljeno in zasajeno z okrasnimi grmovnicami. Opremljeno je z javnimi komunalnimi napravami in napeljavami ter priključki na naslednja omrežja: vodovodno, električno, telefonsko ter omrežje kabelske televizije. Urejena je tudi javna razsvetljava. Stavbno pohištvo je PVC, termopanska zasteklitev, dodatno dobro izolativnost daje izolativna Demit fasada. Ogrevanje je urejeno na esne pelete,letna poraba max. 800 eur. Možnost je tudi ogrevanja na lahko kurilno olje. Obstaja še neizkoriščena možnost namestitve kaminske peči.

Družinska hiša je optimalna za večjo družino, ki si želi  prostorno bivanje na zanimivi, sončni, mirni lokaciji v urejenem okolju in v bližini centra mesta.

Za več informacij, me kontaktirajte.

KONČNA CENA in oprema v hiši je stvar dogovora z resnim kupcem.

 

 

 

 

 

 

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: