facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Zasavska, Zagorje ob Savi

220.000 €
= 629 €/m2*
oglas za
Kontakt

Dominik Kraševec

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 350 m2
  • reorderVelikost (bruto): 350 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1998

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkoncheck Vrtcheck Terasacheck Kletcheck Parkirišče

Podroben opis nepremičnine

Dvostanovanjska družinska hiša s poslovnim prostorom zgrajena do leta 2000 se nahaja v vasi Smuičidol le nekaj minut oddaljenem iz naselja Izlake (2 km). Mirna lokacija je pribljižno na pol poti med Ljubljano in Celjem (do Ljubljane 50 km, do Celja 44 km). Hiša je ogrevana z novejšo pečjo na polena in toplotno črpalko. Poslopje ima izdelano energetsko izkaznico. 

Hiša obsega:
 
Kletni del velikosti 24 m2 s pripadajočim večjim družabnim prostorom. V pritljičju je gostinski lokal (z uporabnim dovoljenjem in ločenim vhodom), velikosti 90 m2 s pripadajočo teraso velikosti 130 m2. Lokal je popolnoma opremljen in pripravljen za gostinsko dejavnost. Pred hišo je ograjen parkirni prostor v velikosti cca 200 m2.

Stanovanjski del je razdeljen med dve bivanjsko opremljeni etaži. V prvi etaži je stanovanje s kuhinjo in večjim dnevnim prostorom, kopalnico, WC in dvema spalnicama. V velikosti 100 m2. 
V drugi etaži je stanovanje s kuhinjo in večjim dnevnim prostorom, kopalnico, WC in eno spalnico. V velikosti 100 m2. Obe stanovanjski etaži imata skupen in ločen vhod.

Okolica hiše ima urejen manjši vrt in prostor za druženje na prostem. Obdana z gozdom in travniki primerna za aktivno  družinsko življenje  v naravnem  okolju.

Hiša se nahaja 2 km iz nasleja Izlake, kjer so vse splošne storitve in javne ustanove: trgovina, pošta, krajevni urad, avtobusna postaja, ambulanta, osnovna šola, vrtec, športna igrišča... Do avtocestnega priključka Trojane je 10 km.


 

Hiter kontakt

Dominik Kraševec

Morda bi vas zanimalo tudi: