facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana

250 €/m2
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • codeŠifra: PZ4644955RD

Podroben opis nepremičnine

-

Pozdravljeni,

predstavljam vam zazidljivo stavbno zemljišče na super lokaciji severno od Ljubljane z zeleno okolico, a hkrati v neposredni bližini avtocestnega priključka.

KJE: Srednje Gameljne.

OBJEKTIVNI PODATKI: Zazidljivo stavbno zemljišče se skladno z lokacijsko informacijo nahaja v območju osrednjih centralnih dejavnosti, na katerem je možno graditi visoko prostostoječo stavbo kot je manjši stolpič ali blok, tri ali večstanovanjska stavba do višine P+2 s faktorjem izrabe največ 1 in je primerno tako za stanovanjsko kot za poslovno gradnjo.

Dostop do parcele poteka neposredno ob javni cesti, na kateri so urejeni vsi potrebni priključki. 

Parcela meri 1660 m2 in se prodaja zgolj v celoti in po navedeni ceni. Sprednji del ob cesti je smiselno uporabiti kot prostor za garaže.

Parcela orientirana v enem delu na S, v drugem na J, Mercator trgovina, igrišča, LPP končna postaja čez cesto, vrtec, šola 2 km, v neposredni bližini Šmarna gora in Rašica s pogledom na Kamniško Savinjske alpe in obilico možnostmi za popoldansko rekreiranje, zelena okolica, pol urbano obmestno naselje, a hkrati v neposredni bližini avtoceste in Ljubljane.

CENA: Ker gre za nepozidano stavbno zemljišče (v prostorskih aktih namenjeno graditvi objektov), je zemljišče obdavčeno z 22% DDV.

Pogoj prodajalca je, da kupec povrne prodajalcu stroške v višini 2,0% + DDV. 

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo. 

Lep pozdrav, Andrej Bezjak


Hiter kontakt

Atrium nepremičnine d.o.o.

Atrium nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: