facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik

394.800 €
= 3.379 €/m2*
oglas za Zaljubljeni v detajle

Zaljubljeni v detajle

Različni stili in cenovni razredi.

Izjemna izbira svetovno priznanih izdelkov za dom.

Izvedite več keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 116.83 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2019
 • codeŠifra: P2

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Parkiriščecheck Dvigalo

Podroben opis nepremičnine

-

Tri-sobno stanovanje: obsega 84,90m2 neto stanovanjske površine, 60,28 m2 atrija, 33,66m2 terase ter shrambo, ki se nahaja v kletni etaži objekta v  izmeri 3m2. Stanovanju pripadata dve parkirni mesti v garaži. Stanovanje je orientirano na J/V/Z. Pri končni oglaševani kvadraturi so upoštevani vsi faktorji.

Predstavitev projekta Vila BRDO

1. Lokacija:

Na Brdu se gradi večstanovanjski objekt s skupno 6 stanovanji. Lokacijo odlikuje bližina vse potrebne infrastrukture (trgovine, pošta, LPP, športni center Koneks, vrtec, osnovna šola, lekarna,...) in rekreacijskih površin (Rožnik, Park Tivoli, Mostec, Živalski vrt ter Pot Spominov in Tovarištva). Okolica je pretežno stanovanjska in mirna, nudi pa tudi zelo dobro izhodišče do mestnega središča, ki je oddaljeno slabe 4 kilometre in dostop do obvoznice, ki je možen z dveh strani – uvoz/izvoz Brdo (oddaljenost 1,3 km) ter uvoz/izvoz Vič (oddaljenost 1,7 km). 

2. Osnovne informacije o objektu:

Stanovanjski vila blok bo imel etažnost K+P+1N+T. V vsaki etaži bosta 2 stanovanji. V garaži bodo organizirana parkirna mesta in shrambe, vse etaže v objektu pa bodo povezane z dvigalom.

3. Prednosti:

 • Manjše število stanovanj

Objekt Vila BRDO bo omogočal oblikovanje prijetne skupnosti stanovalcev (le 6 stanovanj) z urejeno okolico in skupnimi zelenimi površinami, posrkbljeno pa bo tudi za varnost, saj bo objekt ograjen in dostopen le stanovalcem oz. povabljenim.

 • Dvignjeno pritličje gleda na nivo ulice

Prednost objekta je tudi v tem, da bodo stanovanja v pritličju z atrijem dvignjena od tal in okvirno na nivoju prvega nadstropja sosednjih objektov. Posledično pa tudi stanovanja v ostalih nadstropjih nudijo boljše razglede. 

 • Odlična osvetljenost

Luksuzna stanovanja so oblikovana funkcionalno in bodo zelo svetla, saj bodo osvetljena s treh strani. Stanovanja v pritličju in 1. nadstropju bodo imela 2,75 m svetle višine, terasna etaža pa kar 5,20 m z možnostjo izdelave medetaže in pridobitve dodatnih površin.

 • Energetska učinkovitost objekta

Objekt bo grajen kot nizko energijski s centralnim prezračevalnim sistemom (rekuperacija). Za ogrevanje in pripravo sanitarne vode bodo stanovanja opremljena s stenskimi kondenzacijskimi plinskimi grelniki z vgrajenimi akumulacijskimi bojlerji. V vseh prostorih stanovanja je ogrevanje izvedeno s talnim gretjem. Kopalnice bodo dodatno opremljene še z električnimi stenskimi radiatorji. Vsako stanovanje bo klimatizirano z inverter klima napravo.

 • Pametne instalacije

Vsaka stanovanjska enota bo opremljena s sistemom pametne instalacije (pametni dom) ENTIAliving, preko katere se upravlja:

- razsvetljava,

- senčila,

- ogrevanje v vsakem prostoru ločeno,

- hlajenje,

- A/V vtičnice, električni radiatorji,

- simulacija prisotnosti.

 • Individualna poraba vezana na stanovanja

Shrambe v kleti bodo opremljene z vtičnicami, katerih električna poraba bo vezana na merilna mesta posameznega stanovanja. V garaži se bo izvedla tudi predinstalacija, ki bo omogočala kasnejšo izvedbo posameznih priključkov za polnjenje električnih vozil. 

Za več informacij ali ogled smo vam na voljo. 

Hiter kontakt

Jasna Benedik

RECONSULT d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: