facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik

394.800 €
= 3.379 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 116.83 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2018
 • codeŠifra: P2

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Parkiriščecheck Dvigalo

Podroben opis nepremičnine

-

Video ogled stanovanja na povezavi tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=BLD11XWhMXo&feature=youtu.be

Tri-sobno stanovanje: obsega 84,90m2 neto stanovanjske površine, 60,28 m2 atrija, 33,66m2 terase ter shrambo, ki se nahaja v kletni etaži objekta v  izmeri 3m2. Stanovanju pripadata dve parkirni mesti v garaži. Stanovanje je orientirano na J/V/Z. Pri končni oglaševani kvadraturi so upoštevani vsi faktorji.

Predstavitev projekta Vila BRDO

1. Lokacija:

Na Brdu se je zgradil večstanovanjski objekt s skupno 6 stanovanji. Lokacijo odlikuje bližina vse potrebne infrastrukture (trgovine, pošta, LPP, športni center Koneks, vrtec, osnovna šola, lekarna,...) in rekreacijskih površin (Rožnik, Park Tivoli, Mostec, Živalski vrt ter Pot Spominov in Tovarištva). Okolica je pretežno stanovanjska in mirna, nudi pa tudi zelo dobro izhodišče do mestnega središča, ki je oddaljeno slabe 4 kilometre in dostop do obvoznice, ki je možen z dveh strani – uvoz/izvoz Brdo (oddaljenost 1,3 km) ter uvoz/izvoz Vič (oddaljenost 1,7 km). 

2. Osnovne informacije o objektu:

Stanovanjski vila blok ima etažnost K+P+1N+T. V vsaki etaži sta 2 stanovanji. V garaži so organizirana parkirna mesta in shrambe, vse etaže v objektu pa so povezane z dvigalom.

3. Prednosti:

 • Manjše število stanovanj

Objekt Vila BRDO omogoča oblikovanje prijetne skupnosti stanovalcev (le 6 stanovanj) z urejeno okolico in skupnimi zelenimi površinami.

 • Dvignjeno pritličje gleda na nivo ulice

Prednost objekta je tudi v tem, da so stanovanja v pritličju z atrijem dvignjena od nivoja ulice in okvirno na nivoju prvega nadstropja sosednjih objektov. Posledično pa tudi stanovanja v ostalih nadstropjih nudijo boljše razglede. 

 • Odlična osvetljenost

Luksuzna stanovanja so oblikovana funkcionalno in so zelo svetla, saj so osvetljena s treh strani. Stanovanja v pritličju in 1. nadstropju imajo 2,75 m svetle višine.

 • Energetska učinkovitost objekta

Objekt je grajen kot nizko energijski s centralnim prezračevalnim sistemom (rekuperacija). Za ogrevanje in pripravo sanitarne vode so stanovanja opremljena s stenskimi kondenzacijskimi plinskimi grelniki z vgrajenimi akumulacijskimi bojlerji. V vseh prostorih stanovanja je ogrevanje izvedeno s talnim gretjem. Kopalnice so dodatno opremljene še z električnim stenskim radiatorjem.

 • Pametne instalacije

Vsaka stanovanjska enota je opremljena s sistemom pametne instalacije (pametni dom) ENTIAliving, preko katere se lahko upravlja: razsvetljava, senčila, ogrevanje v vsakem prostoru ločeno, hlajenje, A/V vtičnice, električni radiatorji ter simulacija prisotnosti.

 • Individualna poraba vezana na stanovanja

Shrambe v kleti so opremljene z vtičnicami, katerih električna poraba je vezana na merilna mesta posameznega stanovanja.

Za več informacij ali ogled smo vam na voljo. 

Prodajna pisarna: RCN d.o.o., Župančičeva ulica 18, 1000 Ljubljana, Kje smo?

NA VOLJO SAMO ŠE 2 ENOTI!


Hiter kontakt

RCN d.o.o.

RCN d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: