facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Rogaška Slatina

2.943 €/m2

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 25 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2015
  • codeŠifra: 106179-74

Podroben opis nepremičnine

V zelenem osrčju, že več kot stoletje slavne Rogaške Slatine, v novo zgrajenem aparthotelu iz leta 2015 prodajamo več kot 62 apartmajev v izmeri od 25m2 in 6 poslovnih lokalov z 25m2 in 1 lokal 40m2 . 

V drugem nadstropju se nahaja finalizirani - izložbeni apartma,ki  je bil narejen iz preverjenih naravnih materijalov ( Les, Kamen in keramika ) , ki ustvarijo občutek udobnosti  in topline.

V pritličju stavbe se nahaja nakupovalni center, kjer lahko izbirate med vrhunsko kozmetiko, kozmetičnimi storitvami , butičnimi dizajnerskimi trgovinami in ostalimi nakupovalnimi storitvami.

 

Apartmaji nudijo visoko in sodobno kvaliteto bivanja, prepričali pa bodo vse tiste, ki znajo ceniti mir in zasebnost na odlični lokaciji ob gozdu poleg promenade, bližina termalne Rogaške riviere pa dodatno prispeva k udobnemu in lagodnemu počutju..

Apartmaji v velikosti 25m2 imajo lastno kopalnico, sama finalizacija pa bo, ob doplačilu prilagojena željam kupca.

Apartmaji v mansardi v velikosti od 56m2 – 112m2 bodo obsegali odprto dnevno sobo, kuhinjo, spalnico in kopalnico.

Pri sami izbiri materialov za opremo apartmajev so upoštevali vez med naravo in človekom  ter dodali dotik elegance in razkošja.

Prednosti apartmajev so te, da kupci lahko uporabljajo apartma za svoje potrebe, v primeru neuporabe, pa ga lahko oddajo v upravljanje hotelu Slatina.

  

Cena za apartmaje v III. Gradbeni fazi je od  2.943 Eur / m2 + 22% DDV oz. 3.590,46 Eur z davkom do 3.270 Eur/m2 + 22% DDV oz. 3.989,4 Eur.

 

Vabljeni k ogledu!

Hiter kontakt

Amanda Čilović

Century 21

Morda bi vas zanimalo tudi: