facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Ig

67 €/m2
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 900 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: PZ00883MP

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Bližina narave

Podroben opis nepremičnine

Prodamo zazidljivo stavbno zemljišče na čudoviti lokaciji nad Ljubljansko kotlino, nad Igom, s prelepim razgledom. Zemljišče je na področju Kureščka ob naselju Visoko.

Se želite prebuditi v sončno jutro nad meglo, ob poslušanju ptičjega petja in zaspati s pogledom na zvezdnato nebo ob petju čričkov? Želite pridelati svojo zelenjavo, pustiti otroke neskrbno tekati naokrog in plezati po drevesih? V tem primeru je nakup idealna prilika za vas, saj ponuja bivanje v naravi, na svežem zraku v sončnem okolju, obdanem z gozdovi, dvignjenim nad meglo v kotlini. Hkrati pa je le streljaj od mesta, saj je do Ljubljane le 35 minut vožnje, do Iga vozi mestni avtobus, naprej pa avtobusna linija Ig-Zapotok. V bližnjem naselju Golo je trgovina, podružnična šola Golo in enota vrtca Ig.

Kupite lahko posamezno od šestih parcel v izmeri od 846 m2 pa do 1006 m2 ali pa celotno zemljišče v izmeri  6.065 kvadratnih metrov, ki je idealno za varno in donosno investicijo, saj je na tem področu veliko novogradenj. Na parcelah je možna gradnja enostanovanjskih ali dvostanovanjskih hiš. Izdelan je že idejni projekt za gradnjo 6, 9 ali 11 samostojnih hiš.

Celotno zemljišče je zazidljivo, neobremenjeno, zemljiškoknjižno stanje je urejeno. Dostop do zemljišča je po občinski cesti na južnem delu zemljišča, do vseh infrastrukturnih vodov pa na severnem delu zemljišča.

Vljudno vabljeni na ogled.

Kontakt: 040 472 711 Maja

Hiter kontakt

MP Nepremičnine d.o.o.

MP Nepremičnine d.o.o.