facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Sežana

550.000 €
= 6,1 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 90022 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1975
 • date_rangeAdaptacija: 2018
 • reorderEner. izk. C
 • codeŠifra: PD240921275TO

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Klet
 • Ogrevanje
  check CK

Podroben opis nepremičnine

V zaselku v bližini Sežane posredujemo pri prodaji kmetije, ki se že z 200 letno  tradicijo pridelave  pristnega kraškega terana, katerega izvor je plemenita  130 let stara refoškova trta Vina se že vrsto let prodajajo na znanem trgu v sosednji Avstriji.

Stanovanjska stavba s pripadajočimi objekti se nahaja v jedru vasi, medtem ko so vsi vinogradi v neposredni bližini (do 1km), ostala kmetijska zemljišča v oddaljenosti do 2km.

Stanovanjska stavba obsega K+P. V kleti hodnik povezuje kurilnico, neizdelano sobo, leto kuhinjo, kopalnico ter spalnico. Iz večnamenskega prostora je prehod na urejeno dvorišče. V pritličju se nahaja glavni vhod s stopniščem ter dalje hodnik, ki povezuje kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z izhodom na balkon, dve otroški sobi, spalnico ter kopalnico. Ogrevanje je organizirano s CK na olje oz. trda goriva. Vgrajena je klima naprava.

V letošnjem letu so zamenjali okna  ter vhodna vrata v PVC profilu, s termopan zasteklitvijo.

Ob stanovanjski stavbi se nahaja gospodarski objekt za spravilo stojne mehanizacije in drugega kmetijskega orodja, prostor za pripravo grozdja, prostor s prešo,  polnilnica. V kleti se nahaja vinska klet. Vsi prostori so ustrezni klimatizirani.

Objekt je bil zgrajen  leta 2000.

Vinogradi so zelo skrbno obdelani z kapljičnim namakanjem ter mrežo proti toči.  Na letni ravni se lahko pridela 30.000 litrov terana že uveljavljene znamke.

Možnost zamenjave za stanovanje z doplačilom.

 

Hiter kontakt

Tereza Oblak

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: