facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Sežana

550.000 €

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • date_rangeAdaptacija: 2018
  • reorderEner. izk. C
  • codeŠifra: PD240921275TO

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkon

Podroben opis nepremičnine

-

V zaselku v bližini Sežane posredujemo pri prodaji kmetije, ki ima 200 letno  tradicijo pridelave  pristnega kraškega terana, katerega izvor je plemenita  130 let stara refoškova trta.Vina se že vrsto let prodajajo na znanem trgu v sosednji Avstriji.

Stanovanjska stavba s pripadajočimi objekti se nahaja v jedru vasi, medtem ko so vsi vinogradi v neposredni bližini (do 1km), ostala kmetijska zemljišča v oddaljenosti do 2km.

Stanovanjska stavba obsega K+P. V kleti hodnik povezuje kurilnico, neizdelano sobo, leto kuhinjo, kopalnico ter spalnico. Iz večnamenskega prostora je prehod na urejeno dvorišče. V pritličju se nahaja glavni vhod s stopniščem ter dalje hodnik, ki povezuje kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z izhodom na balkon, dve otroški sobi, spalnico ter kopalnico. Ogrevanje je organizirano s CK na olje oz. trda goriva. Vgrajena je klima naprava.

V letošnjem letu so zamenjali okna  ter vhodna vrata v PVC profilu, s termopan zasteklitvijo.

Ob stanovanjski stavbi se nahaja gospodarski objekt za spravilo stojne mehanizacije in drugega kmetijskega orodja, prostor za pripravo grozdja, prostor s prešo,  polnilnica. V kleti se nahaja vinska klet. Vsi prostori so ustrezni klimatizirani.

Objekt je bil zgrajen  leta 2000.

Vinogradi so zelo skrbno obdelani z kapljičnim namakanjem ter mrežo proti toči.  Na letni ravni se lahko pridela 30.000 litrov terana že uveljavljene znamke.

Možnost zamenjave za stanovanje z doplačilom.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: