facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Obalno - kraška, Sežana

550.000 €

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • date_rangeAdaptacija: 2018
  • reorderEner. izk. C
  • codeŠifra: PD240921275TO

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkon
  • Luksuz
    check Klima

Podroben opis nepremičnine

-

V zaselku v bližini Sežane posredujemo pri prodaji kmetije, ki ima 200 letno  tradicijo pridelave  pristnega kraškega terana, katerega izvor je plemenita  130 let stara refoškova trta.Vina se že vrsto let prodajajo na znanem trgu v sosednji Avstriji.

Stanovanjska stavba s pripadajočimi objekti se nahaja v jedru vasi,s prekrasnim odprtim pogčledom na južno sončno stran.

Stanovanjska stavba obsega K+P. V kleti hodnik povezuje kurilnico, neizdelano sobo, leto kuhinjo, kopalnico ter spalnico. Iz večnamenskega prostora je prehod na urejeno dvorišče. V pritličju se nahaja glavni vhod s stopniščem ter dalje hodnik, ki povezuje kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z izhodom na balkon, dve otroški sobi, spalnico ter kopalnico. Ogrevanje je organizirano s CK na olje oz. trda goriva. Vgrajena je klima naprava.

Leta 2019 so zamenjana okna ter vhodna vrata v PVC profilu, s termopan zasteklitvijo.

Ob stanovanjski stavbi se nahaja gospodarski objekt, zgrajen leta 2000 za spravilo stojne mehanizacije in drugega kmetijskega orodja, prostor za pripravo grozdja, prostor s prešo,  polnilnica. V kleti se nahaja vinska klet. Vsi prostori so ustrezni klimatizirani.

Nepremičnina je idealna z možnost kmečega turizma ali za izvajanje druge turistične dejavnosti, saj nudi izjemne možnosti za vse ljubitelje kolesarjenja, pohodništva, konjeniškega tudrizma in za vse ki uživajo v lepotah Krasa in kraški kulinariki.

Možnopst dokupa kmetijskih zemljišč, vinogradov, ki se raztezajo v bližini vasi. Vsi vinogradi so izjemno obdelani z vgrajenim kapljičnim zalivanjem in vgrajeno mrtežo, ki ščiti pred vremenskimi ujmami.

Možnost zamenjave za stanovanje z doplačilom.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: