facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Kranj

120 €/m2
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 8985 m2
  • codeŠifra: 101143-122

Podroben opis nepremičnine

Priložnost za investitorje!

V neposredni bližini novega urejenega naselja samostojnih hiš v Zgornjih Bitnjah prodamo ravno, cca 8.985 m2, zazidljivo parcelo s prekrasnimi pogledi. Parcela leži ob smrekovem gozdu, je pravokotne oblike in ponuja odlično osončenje ter mirno zeleno okolje. Po trenutnem idejnem načrtu je možno zgraditi od 15 do 18  samostojnih hiš gabaritov P+M.  Primerno je za investitorja, ki ima v načrtu gradnjo tipskih, nizkoenergetskih samostojnih objektov.

Zaradi odlične pozicije in lokacije je krog potencialnih kupcev samostojnih hiš lahko zelo velik. Razdalje do posameznih trgovsko-poslovnimi središč znašajo : Center Kranja cca 6 km, Škofja Loka cca 7,1 km, Ljubljana cca 29,3 km. 

Po idejnem načrtu je možno vložiti zahtevo za OPPN ali pa le to prilagoditi investitorjevim programskim zahtevam. Vse rešitve je potrebno uskladiti z upravljalcem občinskih cest.

V kolikor obstaja interes za nakup manjših individualnih parcel nas obvestite in organizirali bomo sestanek, kjer boste lahko izrazili vaše želje.

Pravno stanje je urejeno, na nepremičninah ni bremen in vsi lastniki se strinjajo s prodajo.

Za vse informacije smo vam na voljo. Pokličite nas ali pošljite vaše sporočilo na naš kontakt. Z veseljem vam bomo pomagali.

 

 

 

 

Hiter kontakt

Aleš Pirc

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: