facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Kungota

170.000 €
= 1.705 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 99.7 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 86412 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2002
  • reorderEner. izk. V izdelavi
  • codeŠifra: 100181-60

Podroben opis nepremičnine

Na čudovitem gričku, v Pesnici pri Zgornji Kungoti je naprodaj hiša na PREKRASNI LOKACIJI.

Do Maribora je zgolj 20 minut vožnje z avtomobilom, do AC je 11 in do do Šentilja 12km

Posest je velika 95.374 m2. Na  vrhu, kjer stoji hiša,  je 2.240 m2 površine razpršene poselitve (gradbena). Ostale površine so po namenski rabi kmetijsko zemljišče in gozd.

Hiša je bila zgrajena leta 2002. Ob hiši je studenec. Nekaj metrov od hiše sta dva objekta. V enem objektu je urejen klubski prostor. Drugi objekt je podkleten, nad kletjo je pokrita terasa, ki spominja na kozolec.

Hiša se nahaja na vrhu in hkrati na sredini posesti. V hiši sta dve garsonjeri, vsaka v svoji etaži. Ogrevanje je centralno, na drva, grelna telesa so radiatorji.  Fasada je izolacijska, okna so PVC dvoslojna. Streha je opečnata.

Dostop do parcele je urejen po asfaltni cesti, delno je v ravnem delu makadamska cesta. Okolica je urejena. Do  hiše in ostalih objektov je pot tlakovana z granitnimi kockami. Na parceli je izkopan ribnik, zelo enostavna je ponovna zajezitev.

Posestvo je NEKAJ POSEBNEGA, sončno, urejeno. Hiša se nahaja na dominantni legi, kjer je z vseh strani odprt pogled na dolino in okoliške hribe.

Posestvo PONUJA VELIKO alternativ.

Lahko je vrhunsko bivalno okolje za tiste, ki cenite zasebnost, mir in neokrnjeno naravo.

Lahko je bivalno okolje, v katerem lahko izrazite svoj smisel za sobivanje z naravo. To lahko počnete zgolj za hobi ali profesionalno. Možnosti so neštete, od čebelarjenja, reje drobnice, divjadi, perutnine… do gojenja rib. Lahko vrtnarite, se ukvarjate z zelišči, grmičevjem, rožami…

Lahko je IZREDNA TOČKA  za turistične dejavnosti. Ukvarjate se lahko z gostinskimi storitvami, oddajanjem prostora za piknike ali zabave. Možnosti nudenja alternativnih oblik preživljanja prostega časa so raznolike, razni tematski, adrenalinski, pustolovski  parki…

Pustite domišljiji prosto pot in uresničite svoje sanje!

Pokličite!!!

Hiter kontakt

Mojca Pučnik

Century 21

Morda bi vas zanimalo tudi: