facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Savinjska, Polzela

148.000 €
= 1.203 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 123 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 530 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2020
 • reorderEner. izk. D
 • codeŠifra: 201814DL

Značilnosti nepremičnine

 • Priključki
  check Telefon
 • Ogrevanje
  check Plin

Podroben opis nepremičnine

 V Ločici ob Savinji vam v nakup ekskluzivno ponujamo novogradnjo - samostojno hišo v tretji podaljšani gradbeni fazi, v lepo urejeni ulici. Objekt je lociran ob stranski ulici, ki vodi do reke Savinje. S pravočasno odločitvijo o nakupu lahko še aktivno sodelujete pri prilagoditvi projektov med samo gradnjo.


Objekt je velik 10,5×8m, neto tlorisne površine cca. 123 m2, etažnosti P+M. Novogradnja stoji na zemljišču, velikosti cca. 530 m2.

Objekt odlikuje funkcionalna razporeditev prostorov, velike steklene površine v dnevni sobi in jedilnici, ter frčada nad garderobo v mansardi, ki vam omogoča boljši izkoristek prostora. V pritličju je predviden hodnik, iz katerega dostopate v utility spodnjo kopalnico, ter velik odprt dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico. V pritličju se nahaja še kabinet, ki lahko služi kot pisarna ali dodatna spalnica. Po stopnicah se povzpnete v mansardo, kjer je predviden prostor za dve otroški sobi, spalnico, garderobo oz. kabinet in prostorno kopalnico. Seveda si v tej fazi gradnje lahko objekt še prilagodite svojim željam.

Umestitev objekta v prostor je idealna, saj do objekta dostopate s severne strani, kjer se pred objektom nahaja prostor za parkirišče in nadstrešek za avtomobile. Na južni strani objekta vas čaka prostorna zelenica, ki vam bo ponudila veliko možnosti za užitke na soncu skozi vso leto. Prostora je dovolj tudi za postavitev bazena, manjši vrt in ostale pomožne objekte.

Objekt je zgrajen iz Porotherm opeke, s Porotherm profi Dryfix sistemom gradnje skladno s smernicami za nizkoenergijsko gradnjo, nosilnimi stenami debeline 30 cm, debelino fasade 18 cm in PVC okni s troslojno zasteklitvijo. Objekt je pokrit z opečno strešno kritino v črni barvi. Tudi temeljna plošča je izolirana s 6 cm XPS stiroporom, tako da bo vaš novi dom tudi energetsko varčen. 

Vsi priključki objekta na gospodarsko javno infrastrukturo so pripeljani do objekta: vodovod, elektrika, javna kanalizacija, telekomunikacijski vod. Za ogrevanje je predvideno talno ogrevanje s toplotno črpalko zrak-voda. Obstaja tudi možnost priključitve na mestni plin.

Objekt je lociran v mirni soseki ov slepi ulici, ki vodi do 12 objektov. Na koncu ulice je breg reke Savinje, ki vam nudi obilico možnosti za sprehode v naravi. V oddaljenosti 3 km od objekta se nahaja center Polzele, kjer vas čakajo osnovna šola, vrtec, trgovine, zdravstveni dom, avtobusna in železniška postaja... Do šole v Polzeli je organiziran šolski prevoz otrok. AC priključek Šempeter, ki ponuja hitro prometno povezavo do Celja in Ljubljane, je oddaljen slaba 2km.

Energetska bilanca objekta se izkazuje z izkazom energijskih lastnosti stavbe iz PGD projektne dokumentacije.

Še niste prepričani? Vabljeni na BREZPLAČEN OGLED. Ponujamo vam BREZPLAČNO PRAVNO VARSTVO pri nakupu, vam pomagamo pridobiti UGODEN KREDIT, ter po potrebi prodati vašo nepremičnino. Za oglede pokličite 041/370-433 - Dejan

Hiter kontakt

Dejan Lavbič

CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: