facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Podravska, Maribor

95.000 €
= 812 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 117 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 418 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1935
 • date_rangeAdaptacija: 2005
 • reorderEner. izk. V izdelavi
 • codeŠifra: 1202

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Maribor, Pobrežje, ne daleč do centra

  Vrstna, delno opremljena hiša se nahaja v urbanem naselju Pobrežja, v Mariboru.

  Hiša je tri etažna (K+P+M), tlorisa 111 m2, pritličje zajema predprostor, sobo, manjšo shrambo, kopalnico, kuhinjo z jedilnico ter večjo sobo. Tlaki v keramiki, v eni sobi laminat. Ogrevanje s pečjo na trdo gorivo – etažno. Iz pritličja se vstopa v kletni prostor (delna podkletenost). Prehod iz pritličja v mansardo je trenutno zaprt ter posebej urejen vhod od zunaj. V mansardi se nahaja predprostor, kopalnica, soba, kuhinja, prehoden prostor, ki služi kot jedilnica, ter velika sobana.  Možen dostop na podstrešje. Tlaki v parketu, keramiki. Ogrevanje s pečjo na drva - etažna.

  Hiša je klasične opečne gradnje, stropi v mansardi – tiblpod, z lesenim ostrešjem, krita na novo s pločevino v letu 2005. Prav tako so bila v večjem delu menjana okna v PVC, dvoslojni izvedbi, dve leti nazaj. Vsaka etaža ima urejen svoj števec za elektriko, za vodo še skupen, urejena kanalizacija. Plinska napeljava gre mimo hiše, tako, da se lahko uredi tudi priključitev na plin. 

  Zemljišče obsega 418 m2 in je povsem ravno, v celoti ograjeno, ponuja tudi možnost ureditve vrta, ob hiši stoji samostojni objekt – gospodarsko v izmeri 18 m2, ki se je zgradilo l. 2013, dovoz tlakovan. Blizu do Stražunskega gozda, tako, da so možnosti sprehodov zagotovljene. Avtobusna nekaj metrov  proč na Črnogorski, skratka lokacija je odlična, v slepi ulici, kjer ni številnega prometa, po drugi strani pa hiter dostop do centra ter ostale potrebne infrastrukture.

  Hiša je primerna za eno ali dvodružinsko bivanje, lokacija je odlična zato je vsekakor vredna naložbe, lepo vabljeni k ogledu. Gradbena dokumentacija urejena, vpisana v ZK, brez bremen. Kupcu pomagamo ter svetujmo pri pridobitvi financiranja.

  Kupec prost plačila za posredovanje.

  Hiter kontakt

  Milena Jančič

  M nepremičnine, Milena Jančič s.p.

  Morda bi vas zanimalo tudi: