facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Bled

727.020 €
= 180 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 4039 m2
  • codeŠifra: PP24549

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    check Plinovod

Podroben opis nepremičnine

BLED, 4.039 m2, INVESTICIJSKA PRILOŽNOST, zazidljivo zemljišče v centralnem območju Bleda, ob vznožju hriba Straža, le 300 m od jezera, prodamo. Cena: 727.020,00 EUR

Osnovno o nepremičnini: Zemljišče meri 4.039 m2 in se ureja z OPPN za območje BL-S26 Dindol. Po OPPN je na območju načrtovana gradnja štirih enostanovanjskih objektov (9 x 11 m, K+P+1+M). Možna je tudi prilagoditev OPPN-ja glede na potrebe bodočega kupca. Lokacija zemljišča je odlična, le 300 m oddaljena od jezera in ožjega centra Bleda. 

Primerno za posamezne kupce, ki bi skupaj uredili komunalno infrastrukturo skladno z OPPN in zatem gradili vsak svojo stanovanjsko hišo, kupca, ki bi na celotnem zemljišču zgradil stanovanjski ali nastanitveni (turistično gostinski) objekt,  investitorja, ki bi na območju realiziral svoj investicijski projekt, tudi tu po ustrezni prilagoditvi obstoječega OPPN-ja.

Stavbno zemljišče na katerem je res možno graditi, je na Bledu postalo prava redkost, zato je zemljišče, ki ga ponujamo resnično dobra priložnost za kupce, ki bi gradili hišo na Bledu. Prav tako pa je ponujeno zemljišče odlična priložnost za nekoga, ki išče res dobro lokacijo za izgradnjo nastanitvenega, oziroma turistično gostinskega objekta na Bledu.

Zemljiškoknjižno urejeno.

Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine.Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!

Hiter kontakt

Petra Mali - Tajništvo

RONI NEPREMIČNINE d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: