facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Grosuplje

177.000 €
= 1.566 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 113 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2018
  • reorderEner. izk. E
  • codeŠifra: B163D

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    check Optika
  • Ogrevanje
    check Toplotna črpalkacheck CK

Podroben opis nepremičnine

GROSUPLJE – bližnja okolica, SAMOSTOJNA HIŠA, 3. podaljšana GF, prodamo

V bližini Grosuplja prodamo samostojno hišo v 3. podaljšani GF(P+1) bruto tlorisna površina 151 m2, , neto tlorisna površina 113 m2, zazidana površina pod stavbo 78,40, zelenica 300 m2, cca 200m2 tlakovanih površin. Objekt je bil zgrajen v letu 2018 (trenutno še na voljo štiri samostojne enote, vsaka na parceli cca 500 m2). Nahaja se v manjšem mirnem naselju (kjer ni več predvidenih tovrstnih gradenj ) na osončeni in zavetni legi z jugozahodno orientacijo, tik pod gozdičkom. Tloris v pritličju je sodoben, odprt in obsega manjšo kopalnico, kuhinjo z dnevnim prostorom, shrambo, tehnični prostor, v nadstropju pa so štiri sobe in večja kopalnica (glej tlorise). Konkretni objekt stoji samostojno izven niza ostalih treh hiš in ima bolj odprto lokacijo.

Gradnja je v celoti klasična (opečni modularni blok) in zelo kvalitetna. Celotna temeljna plošča v debelini 25 cm (110 kg armaturnega železa/m3 betona) stoji na podlagi iz 10 cm XPS-a, narejen je elaborat zbitosti tal pod objektom, fasada Weber Extra clean je izdelana v debelini 20 cm. Stavbno pohištvo je troslojno zastekljeno (UV 0,70 W/m2K za steklo in 1,00 W/m2K za stavbno pohištvo), vhodna ALU vrata so opremljena z električno ključavnico. Kritina je opečna – Creaton, dimnik, ki je predviden za alternativni vir ogrevanja (kamin, ipd.) je OGM šamotni – predviden za mokri in suhi režim izgorevanja. Okenske police so granitne z dodatnim odkapnim kanalom s strani, okolica je že urejena in tlakovana (tlakovci in plošče Zobec), do objektov je izveden nov asfaltiran dostop. Poleg vsakega objekta je že vkopana mala čistilna enota Armex za 5 PE (samo PVC posoda, brez kompresorja). V tehničnem predprostoru je izvedena predpriprava za vse inštalacijske vode (TČ, optika, voda, elektrika, kanalizacija).

Okolica ponuja obilico sprehajalnih poti in ostalih možnosti različnih oblik rekreacij v naravi (kolesarjenje, tek, jahanje, gobarjenje…),na novo je urejena šolska učna pot po manjšem, zelo lepo urejenem krajinskem parku. Za prevoz šolskih otrok in ažurno pluženje asfaltne ceste je poskrbljeno.

Do Grosuplja, kjer so vse potrebne trgovine (Spar, Hofer, Lidl, Tuš, Eurospin, Mercator itd.), javni prevozi (tudi LPP) ter ostala infrastruktura, je 5 minut umirjene vožnje. Do centra Ljubljane je 23 km (cca 25-30 minut vožnje).

ZK urejeno, novogradnje imajo že pridobljeno hišno številko in so vpisane v kataster stavb. Okolica, oziroma parcela je že pretežno urejena!

Vsa dokumentacija, dodatno slikovno gradivo gradnje in ostali podatki so na vpogled v naši pisarni.

Pokličite za ogled na terenu – vljudno vabljeni!

Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV).

Hiter kontakt

Rojal invest d.o.o.

Rojal invest d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: