facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Goriška, Nova Gorica

650.000 €
= 1.200 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 541.57 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 915 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2007
  • reorderEner. izk. C
  • codeŠifra: HP518

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkon

Podroben opis nepremičnine

V Novi Gorici v neposredni bližini trgovskega centra Qlandia v bivalnem naselju prodamo prestižno stanovanjsko hišo z notranjim bazenom, ki  je bila zgrajena leta 2007 in je v celoti dokončana v visokem standardu. 

Hiša je opremljena v celoti. Kupec nima stroškov pri nakupu. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno.

 

Lokacija stanovanjske hiše je v območju individualne stanovanjske zazidave  z ugodno južno in zahodno orientacijo. Na vzhodni mejni liniji parcele je večji podporni zid za premostitev terenske višinske razlike. Dostop do parcele je iz interne ceste mesta Nova Gorica.

Izveden je priključek na vodovodno, kanalizacijsko, električno in telekomunikacijsko omrežje, za ogrevanje so cisterne tekočega goriva v kletnem delu objekta. Ogrevanje prostorov je centralno, grelna telesa so radiatorji.  Ogrevanje je možno tudi na plin, v hiši  je talno ogrevanje v bivalnih prostorih, hodnikih in celotnem prostoru bazena. Celotna hiša pod video nadzorom. Instalacije so v bogati izvedbi in prilagojene namenski rabi prostorov.

 

Stanovanjska hiša je dvoetažna, obe etaži se navezujeta na teren. Ob dnevnih prostorih druge etaže se nahaja pokriti bazen. V pritlični etaži so stanovanjski in pomožni stanovanjski prostori (garaža, shrambe, kotlarna, strojnica bazena), v drugi etaži so stanovanjski prostori s stopniščno povezavo prve etaže in z navezavo na zunanjo površino.  Bazenski del se navezuje direktno na dnevne prostore druge etaže, poleg bazenskega dela je tudi sanitarni del in prostor za počivanje. Prostor je v celoti zaprt, streha je iz trislojnega termopana. 

Zamenjamo hišo za stanovanje v Novi Gorici, ostalo po dogovoru.

                           

 

 

Hiter kontakt

Tajništvo METROPOLA IN d.o.o.

Metropola

Morda bi vas zanimalo tudi: