facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana

138.958 €
= 4.088 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 33.99 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • codeŠifra: 1N10

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Terasa

Podroben opis nepremičnine

-

Novogradnja, 33,99 m2, 1.nadstopje, Vižmarje

V zgoraj navedeno ceno je že vključen 22% DDV, kar pomeni, da cena enote znaša neto 113.900,00 EUR.

DDV nanese 25.058,00 EUR.


V novozgrajenem, sodobnem objektu na Vižmarjih, ki bo dokončan predvidoma  do aprila 2020, prodamo bivalno enoto, ki se nahaja v 1.nadstropju. Skupno bo objekt imel 48 bivalnih enot in kavarnico.

Površina
Bivalna enota skupaj obsega 37,59 m2, od tega 3,96 m2 predprostora, 5,33 m2 kopalnice, 21,10 m2 sobe, skupno 30,39 m2 bivalne površine. Enoti pripada 7,20 m2 pokritega balkona.

Parkiranje
V Rezidenci Pipanova smo mislili tudi na vaše jeklene konjičke. Zato smo parkiranje uredili dva načina. In sicer na skupnem parkirišču pred objektom za vse tiste, ki ne želijo kupiti parkirnega mesta, a vseeno želijo možnost parkiranja. Za vse tiste, ki pa želijo imeti zagotovljen parkirni prostor, smo pripravili tudi lastniška parkirna mesta.

Izpostavljamo
V enoti je predvideno talno gretje in rekuperacija, ki zagotavljata nižje stroške ogrevanja in višjo kakovost bivanja.
Kopalnice kompletno opremljene.
Možnost vgraditve vgraditve sistema dostopa do enote s pametnim telefonom.
Objekt bo nizkoenergetski!

Upravljanje nepremičnine
Nakup enot v tem objektu je idealna rešitev za vse. Tudi za posameznike, ki kupujete nepremičnino kot investicijo in  za namen oddajanja (dolgoročni najem - mesečni ali kratkoročno oddajanje - dnevno, torej turistični najem). V primeru enodnevnega oddajanja (Air bnb, Booking) imate kot mali davčni zavezanec možnost uveljavljanja vstopnega DDV-ja (več o tej tematiki v nadaljevanju oglasa).

Infrastruktura
Objekt se nahaja znotraj ljubljanskega mestnega potniškega prometa, le 7 km od strogega mestnega središča. V Vižmarjah, nedaleč stran je železniška postaja, osnovna šola, končno obračališče mestne avtobusne linije št. 1, skozi pa vozijo tudi linije št. 8, 8B, 15 in 25. Lokacija je več kot idealna, saj se objekt nahaja v mirnem naselju hiš z dobro prometno povezavo. 

Dodatno
Oglaševana kvadratura je prodajna kvadratura z ustreznimi upoštevanimi korekcijskimi faktorji pritiklin (balkon, terasa, atrij...). Slike so simbolične, oprema bivalnih enot je specificirana v potrjenem komercialnem u. Stanovanjska oprema - pohištvo razen kopalniško, ni predmet prodaje).
V ceni je že vključen 22% DDV.

Več na spletni strani:
http://www.rezidencapipanova.si/

Vabljeni na ogled!


Hiter kontakt

Mreža nepremičnin d.o.o.

Mreža nepremičnin d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: