facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Škofljica

194.950 €
= 1.221 €/m2*
oglas za Projektiranje interierja

Projektiranje interierja

Celovita storitev

Svetujemo pri izbiri, načrtovanju, oblikovanju in izvedbi.

Izvedite več keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 159.6 m2
  • expand_lessNadstropje: Pritličje
  • photo_size_select_largeParcela: 131 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: H2/2

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check Plin

Podroben opis nepremičnine

V naselju LANOVO smo zgradili nov niz 9 sodobno zasnovanih stanovanjskih hiš,ki se nahajajo na različno velikih parcelah (od 131 m2 do 281 m2).

Hiše imajo pritličje, nadstropje in podstrešje (predvideno za tehnični prostor). Zgrajene so septembra 2017 (kvalitetna gradnja-masivno zidana z opečnimi zidaki in armirano betonsko konstrukcijo;na vseh vogalih in križanjih nosilnih sten,v zidanih nosilnih stenah daljših od 4,5 m ter ob večjih odprtinah-so izvedene vertikalne armiranobetonske vezi);nizkoenergetske stavbe (A2;poraba energije od 10 do 15 kWh/m2);razen obeh končnih, ki sta v energetskem razredu B1. Ležijo na zemljišču, ki je nekoliko odmaknjeno od glavne ceste Rudnik-Škofljica, da niste direktno izpostavljeni hrupu in plinom.Hiše se nahajajo v sklopu urejene soseske (poenotena zunanja podoba celotnega naselja), lokacija je zelo lepa, mirna in zelena; hiša je izdelana do III.podaljšane grad.faze; instalacije za zemeljski plin, el., vodo,kanalizacijo...do objekta. Hiše bodo imele 2 vhoda (glavni vhod in stranski iz atrija). Energenta za ogrevanje in pripravo tople vode sta predvidena plin ali toplotna črpalka (talno gretje). Prezračevanje je predvideno z rekuperatorjem, z izkoristkom nad 90%( preboji v plošči nad pritličjem in nadstropjem-so že narejeni). Fasada je debeline 18,6 cm (Baumit);streha je simetrična dvokapnica;kritina.betonski zareznik antracit barve;Kleparska dela-vidni žlebovi,snegolovi,vertikalni odtoki in obrobe-so izvedene z barvno pločevino.Fasadno stavbo pohištvo je iz PVC-ja;troslojna zasteklitev 4-18Ar-4-18Ar-4;Ug=0,5W/m2K,distančnik s toplotnim robom,Uw=0,754 W/m2K;alu rolete na ročni pogon v sivi barvi;vhodna vrata so iz aluminija,antracit barve.

Vsaka hiša ima tudi 2 parkirišča (na parceli ali ob njej).

Asfalten dostop poobčinski cesti,ki je speljana od krožišča na kočevski cesti pri OŠ,ob potoku Škofeljščica,skozi naselje večstanovanjskih objektov.

Okolje, kjer se nahajajo hiše,je prijazno za bivanje, saj nudi obilo možnosti za preživljanje prostega časa v naravi. V neposredni bližini je OŠ,vrtec,ambulanta, lekarna, cerkev,trgovine,…

 Prometne povezave:uvoz/izvoz AC (dokončanje del po 15.10. 2017),vlak, LPP B 3 postajališče pri OŠ (linija Litostroj – Škofljica) in G 3 (postajališče pri občini;linija Bežigrad - Grosuplje)

 Vpisano v zemljiško knjigo;gradbeno dovoljenje.

Razpored prostorov je razviden iz tlorisa. Video sprehod skozi virtualno opremljeno hišo pa si lahko ogledate tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=br3L6FQzMok

Izkoristite ugodno ponudbo stanovanjskega kredita pri SBERBANK d.d. za nakup hiše na Lanovem, saj so za vas pripravili posebno ponudbo.

Hiter kontakt

TA-BU Nepremičnine d.o.o.

TA-BU NEPREMIČNINE d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: