facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Ljubljana okolica, Borovnica

45 €/m2

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 545 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: P3017

Podroben opis nepremičnine

545 m², zazidljiva, Na Bregu pri Borovnici posredujemo pri prodaji več zazidljivih zemljišč, njihova podrobna namenska raba ja je stanovanjske površine , prodamo. Cena: 45,00 EUR/m²

Izberete lahko eno izmed 10-ih zemljišč, velikosti 233 m², 377 m², 545 m², 385 m², 401 m², 553 m², 636 m², 553 m², 384 m², 343 m², 

Zemljišča se nahajajo ob lokalni cesti v vasi Breg pri Borovnici, oddaljeno cca 2 km iz centra Borovnice. Nahajajo se na sončni legi z odprtim pogledom. Za celotno območje, kjer se nahajajo zemljišča je izdelan OPPN. Vsi priključki se nahajajo tik ob parceli, ali v neposrednji bližini.

Pogoj prodajalca je, da kupec plača poleg kupnine tudi Davek na prodajo nepremičnine v višini 2%. Posredniške provizije kupec ne plača.

Pogoj prodajalca je, da kupec plača poleg kupnine tudi Davek na prodajo nepremičnine v višini 2%. Posredniške provizije kupec ne plača.

Hiter kontakt

g. Peter

AKVA d.o.o. PE nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: